Go Back   Rumski Forum > Gost Foruma > Arhiva > Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken

Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken Jedan od na?ih najboljih glazbenih producenata, čovjek koji je u poslednjih 20 godina svog rada postao zaslu?an za najveći deo onog ?to se čuli od popularnih rock sastava poput Majki, Pipsa, Hladnog piva, Jinxa, Kojota, Overflowa, Zabranjenog Pu?enja, vlasnik svoje sopstvene Denyken Music podetikete, razgovara sa vama!

Thread Tools Display Modes
Old 21-04-2009, 03:02 PM   #11
beatanga
Junior Member

Default Re: Fenomen zvan Susan Boyle

zapitas se posle ovakvih klipova.

snimite ovo, ako do sad niste.

http://www.youtube.com/watch?v=hnOPu0_YWhw
beatanga is offline  
Old 21-04-2009, 05:19 PM   #12
Denyken
Member

Denyken's Avatar

Quote:
Originally Posted by beatanga View Post

sad but true
Denyken is offline  
Old 21-04-2009, 05:45 PM   #13
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Quote:
Originally Posted by beatanga View Post

pa to ti je reklama za Washington Post...

a za Susan...ok je sve to...ali opet su pola iscenirali! Ko bajagi, nisu znali sta ih ceka...vrlo vesto izrezirano, izeditovano, itd...i odmah stavljeno na Youtube, CNN i tako dalje..."sve samo od sebe..!!"

Mislim ona peva - nema sta...ali cela ostala frka, you tube i ostalo (tzv viralni marketing) je smisljena od strane Simon Cowell-a (jedan od sudija - i "tvorac" i vlasnik X Factora) i njegove ekipe...

Ljudi vole da podrzavaju "underdogs" i to su nasli !! Ova emisija nije neko ludilio, ali svremana na vreme iscede neku vecu paru i odatle!!

cela je poenta naci nekoga za koga ce ljudi da glasaju telefonom (i samim tim pune njihovu kasicu-prasicu!!)

sve je to marketing....

najtuznije je sto se ova zena nasla u sred toga!!!!
DaBear is offline  
Old 21-04-2009, 05:52 PM   #14
disco violence
Pro Member

disco violence's Avatar

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post

a za Susan...ok je sve to...ali opet su pola iscenirali! Ko bajagi, nisu znali sta ih ceka...vrlo vesto izrezirano, izeditovano, itd...i odmah stavljeno na Youtube, CNN i tako dalje..."sve samo od sebe..!!"

Mislim ona peva - nema sta...ali cela ostala frka, you tube i ostalo (tzv viralni marketing) je smisljena od strane Simon Cowell-a (jedan od sudija - i "tvorac" i vlasnik X Factora) i njegove ekipe...

Ljudi vole da podrzavaju "underdogs" i to su nasli !! Ova emisija nije neko ludilio, ali svremana na vreme iscede neku vecu paru i odatle!!

cela je poenta naci nekoga za koga ce ljudi da glasaju telefonom (i samim tim pune njihovu kasicu-prasicu!!)

sve je to marketing....

Slazem se sa ovim jer u neku ruku ne mozes tek tako pustiti svaku budalu na TV,a da neznas nista o njemu,mozda se pojavi neki Sid Vicious,izvadi pistolj i pobije sve.Nisam hteo prvi da potezem pitanje teorije zavere.Zbog toga mi je bolji Paul Potts jer ono ne moze bas svako.
disco violence is offline  
Old 21-04-2009, 06:02 PM   #15
beatanga
Junior Member

Quote:

sve je to marketing....

koliko ja znam, ovo sa joshuom je kasnije postala reklama za WP, ali je prvobitno istrazivanje koje su sprovele marketniske i WP. slazem se da je marketing, ali mislim da prica stoji.

danas mi je drugar poslao ovaj link

http://www.youtube.com/watch?v=yVU4IkzMNIo

posle kojeg sam i ja poceo da sumnjam da cela prica malo namestena. ima i onaj paul botts ili kako se vec zove koji ima slicnu pricu. pucanje na "jeftine" emocije je proveren recept.
beatanga is offline  
Old 21-04-2009, 06:03 PM   #16
Denyken
Member

Denyken's Avatar

Quote:

sve je to marketing....

Quote:
Originally Posted by disco violence View Post
Slazem se sa ovim jer u neku ruku ne mozes tek tako pustiti svaku budalu na TV,a da neznas nista o njemu,mozda se pojavi neki Sid Vicious,izvadi pistolj i pobije sve.Nisam hteo prvi da potezem pitanje teorije zavere.Zbog toga mi je bolji Paul Potts jer ono ne moze bas svako.
momci i da je sve to istina o cemu govorite...to ni malo ne mijenja cinjenicu da me dugo nista tako nije dirnulo sto se glazbe tice (bilo koje ) vec duze vrijeme...i to da li ce se netko drugi okoristiti njenim uspjehom (osim nje same )me takodjer nije sprijecilo u onom prekrasnom osjecaju kada je ta zena zapjevala , a cini se niti mnoge druge (ima skoro 37 miliona pregleda u desetak dana..)....mozda sam naivan...no ne zelim se opterecivati teorijama zavjere...ako cemo tako..onda sta je vise nevino u ovome svijetu

"To Each His Own"

Last edited by Denyken; 21-04-2009 at 06:06 PM.
Denyken is offline  
Old 21-04-2009, 06:19 PM   #17
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Quote:
Originally Posted by Denyken View Post
momci i da je sve to istina o cemu govorite...to ni malo ne mijenja cinjenicu da me dugo nista tako nije dirnulo sto se glazbe tice (bilo koje ) vec duze vrijeme...i to da li ce se netko drugi okoristiti njenim uspjehom (osim nje same )me takodjer nije sprijecilo u onom prekrasnom osjecaju kada je ta zena zapjevala , a cini se niti mnoge druge (ima skoro 37 miliona pregleda u desetak dana..)....mozda sam naivan...no ne zelim se opterecivati teorijama zavjere...ako cemo tako..onda sta je vise nevino u ovome svijetu

"To Each His Own"
nema nikakve zavere!

Zena peva i tu nema sta da se kaze !! i meni su oci ovlazile...(hoce to u starosti...he,he..)

Samo sto su ovoga puta ucinili presedan i "pogurali" nekoga ko nije stereotip ovakvih emisija...brkata tetka! (jel sam surov..?)

Njoj ce biti super - mozda ce cak naci (prvog) momka i udati se zahvaljujuci televiziji...zaradice i neku kintu sigurno, i mozda zapevati na nekoj pozorisnoj sceni / mjuziklu / preko okenskom kruzeru..sta vec!

A neko ce da zaradi jos vise para...(bez koga nikad nebi culi za nju!!)

i onda se opet vratimo na ono - da bez marketinga i reklame - nema rezultata!!
DaBear is offline  
Old 21-04-2009, 06:29 PM   #18
disco violence
Pro Member

disco violence's Avatar

Evo jedne pitalice, ko odgovori tacno ima pivo.
Kako se na srpskom,hrvatskom i bosanskom kaze Simon Cowell?
Old 21-04-2009, 06:30 PM   #19
Denyken
Member

Denyken's Avatar

Quote:
Originally Posted by Braca View Post
A da je sve na svetu postavljeno naopako to je odavno jasno. Kad sam pogledao Susan i cuo, onako sokiran, doziveo sam veliko zadovoljstvo, i naterao cerku koja ima 20 godina da to poslusa vise puta i da mi kaze svoje utiske (hteo sm da je nateram da shvati sustinu), potajno sama zeleo da ukapira da forma, sjaj i marketing-ono sto je prvo vidljivo u danasnje vreme, ne mogu biti vazniji od sustine, i da svaki covek nosi u sebi odredjeni kvalitet, Susan je dosegla sustinu, i naravno zbog toga joj se divimo. Verujem da na svetu postoji mnogo takvih osoba!
ne znam meni se dopalo kako je to Braca rekao...
Denyken is offline  
Old 21-04-2009, 07:18 PM   #20
disco violence
Pro Member

disco violence's Avatar

Simon Cowell je Sasa Popovic svetskog ranga,a ja Sasi nesto ne verujem.
Zasto je bilo bitno navesti da se Susan Boyle nikada nije poljubila,kakve to veze ima sa njenim talentom.Mislim da je ljudi vise zale nego sto joj se zapravo dive.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules