Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 16-04-2009, 07:57 PM   #81
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Default Re: Cubase 5

Quote:
Originally Posted by Moritz View Post
Zato sto je to dva meseca teskog rada za mnoge onda svi treba se stidimo sto svoj posao shvatamo ozbiljno.
Kome je puno para neka radi na onome sto ima a ne da kuka kada ce "vazdusna, zemljana, vatrena...itd." verzija , dosta su se kvazi muzicari i producenti slepali uz crackove, koliko para toliko muzike, koliko muzike (znanja) toliko para. Mozda sam i ja od tih sto tesko zaradjuje 500 eura za dva meseca, moj je izbor sta i kako. Svako ima svoje prioritete, i bio bi red da se konacno ljudi osveste i da znaju gde im je mesto NE MOZE SVAKO DA BUDE MUZICAR I PRODUCENT. .
-1000

To je jedna od vecih besmislilca u moru besmilica koje svakodnevno slušam!!! OO...bože....ispade li to po tvome da legalni softver i "fensi tambure" čine dobrog muzičara!? Ispade li to da je onaj ko ima više love boljiproducent i muzičar!? Može li prosto biti da je neko vrstan muzičar, ali da je prosto budala pa sve što zaradi proćerda na nešto drugo, pa na kraju nema ni hlače, a ne fesni tamburu!? Mislim, gotovo sve što si ti rekao manje-više stoji, ali je totalna besmislica to što je ispalo da je bolji ili lošiji muzičar onaj koji bolje ili lošije barata novcem ili ima manje ili više smisla da zaradi novac. Ima ih što nemaju ujutru za burek, a ko muzičari bi umjesto tog bureka pojeli pola nas sa foruma i to je istina , a baš me briga što će nečije sujete biti povrijeđene, jer je to tako.
balthazaar is offline   Reply With Quote
Old 16-04-2009, 08:05 PM   #82
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Nemaju ni za burek, ni kompjuter sa internetom da na forumima glume velike muzičare...nemaju ni cubase , ni fruti lups, niti mozda znaju sta je to....ali samo mu daj instrument sto stimuje (i nahrani ga burekom pa ces cuti sta je muzicar i muzikalnost...

Last edited by balthazaar; 16-04-2009 at 08:08 PM.
Old 16-04-2009, 08:18 PM   #83
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Ovo su npr. nemuzikalni foliranti, jer nemaju love , pa moraju da sviraju po podzemnoj zeljeznici

http://www.youtube.com/watch?v=CJ_0nEpg_yo

ovaj klinac je isto krajnje nemuzikalni folirant

http://www.youtube.com/watch?v=cA6XC...eature=related

ovo su isto neki foliranti

http://www.youtube.com/watch?v=X68eo...eature=related

jos foliranata

http://www.youtube.com/watch?v=9mKfM...eature=related

ovaj isto glumi muzikalnost....baraba bez para

http://www.youtube.com/watch?v=rRg1Z...eature=related

i ovaj

http://www.youtube.com/watch?v=vSnBa...eature=related

a, tek ova bitanga...

http://www.youtube.com/watch?v=4cti6...eature=related

ova baraba - beskucnik - spava u kanti, a misli da ima smisla za muziku...

http://www.youtube.com/watch?v=vWz-x7YMVCk

Last edited by balthazaar; 16-04-2009 at 08:25 PM.
Old 16-04-2009, 08:50 PM   #84
quake
Banned

Quote:
Originally Posted by Moritz View Post
Zato sto je to dva meseca teskog rada za mnoge onda svi treba se stidimo sto svoj posao shvatamo ozbiljno.
Kome je puno para neka radi na onome sto ima a ne da kuka kada ce "vazdusna, zemljana, vatrena...itd." verzija , dosta su se kvazi muzicari i producenti slepali uz crackove, koliko para toliko muzike, koliko muzike (znanja) toliko para. Mozda sam i ja od tih sto tesko zaradjuje 500 eura za dva meseca, moj je izbor sta i kako. Svako ima svoje prioritete, i bio bi red da se konacno ljudi osveste i da znaju gde im je mesto NE MOZE SVAKO DA BUDE MUZICAR I PRODUCENT..to mnogima ovde jako tesko pada da se pomire sa tim, sve to kosta a ko nece ili ne moze da plati neka se ne zali. Ni meni kao ni mnogima ovde pare ne padaju sa neba pa ne kukamo. Hocete u F1 onda se zna koliko sta kosta.
I dosta vise sa tim kuknjavama kako je ceo svet protiv nas i kako su nas opljackali i sta sve ne, sami smo krivi za gomilu stvari i kada bi svako radio na sebi da prevazidje sve te stvari i da gleda kako sebi da popravi zivot manje bi bili zatrovani u mozgovima i vise bi se bavili kreativnim poslovima.

Izvinjavam se svima na ovom velikom OT , stvarno je pocelo da me nervira kukanje i osude tipa "vi koji imate para" .
Imam sigurno duplo vise legalnog softvera od tebe,za koji na zalost nema kljuca,kazem na zalost jer bih voleo da ga SVI imaju pa kako se ko s njim snadje...a ti si kupio taj pisljivi C5 i raspisao se ovde kako si ti sad ozbiljan i kako si producent i bla,bla.....a u sustini te niko nista nije pitao.
quake is offline   Reply With Quote
Old 16-04-2009, 09:18 PM   #85
lesha
Vibrator

lesha's Avatar

izvinite, o cemu se prica ovde?

niste shvatili poentu moritzovog posta, a to je da kukanje ne moze da pomogne, imali para ili ne, imali vi nadrkane softvere ili ne, za dz ili placene, takav stav u zivotu sigurno ne moze da pomogne, a ne vidim da se razlikuje od vaseg stava prema moritzu.

ajd prijatno.
lesha is offline   Reply With Quote
Old 16-04-2009, 09:39 PM   #86
quake
Banned

Quote:
Originally Posted by lesha View Post

niste shvatili poentu moritzovog posta, a to je da kukanje ne moze da pomogne, imali para ili ne, imali vi nadrkane softvere ili ne, za dz ili placene, takav stav u zivotu sigurno ne moze da pomogne, a ne vidim da se razlikuje od vaseg stava prema moritzu.

ajd prijatno.
Ko kuka? Ja samo pokusavam da momcima koji mozda jos nemaju posten preamp ili mikrofon,konvertore itd...kazem da ne srljaju odmah u prodavnicu i kupuju bagoviti C5 da bi navodno bili ozbiljni i posteni,to neka kupe na kraju ako bas hoce,moj stav,nista vise.A Moritz...njega,ali bukvalno, stvarno nisam bas nista pitao da bi mi on tu nesto pisao na pola strane.No frks,prijatno.

Last edited by quake; 16-04-2009 at 09:58 PM.
quake is offline   Reply With Quote
Old 16-04-2009, 10:57 PM   #87
alavuk
Pro Member

alavuk's Avatar

ja bi voleo da se ovaj forum jednom za svagda izbrise na jedno mesec dva , postao je ko kafana ... i to ona najgora ...

sad ce te mi reci da iskooliram , ja kooliram citam podosta iz senke , negde se ubacim ali sad raspravljate o glupom softveru dal je legalan ili ne pocece te ko moj ortak iz kraja kad mu se nesto ne svidja da kaze da nije original ... tako cete uskoro uci u analizu plastike dongle-a dal je mogao ovaj ili onaj materijal i dal je skroz savrsen ...

ovde se najmanje prica o muzici ...

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
alavuk is offline   Reply With Quote
Old 16-04-2009, 11:08 PM   #88
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Quote:
Originally Posted by lesha View Post

ajd prijatno.
Brate, ja umijem da čitam, a to što sam pročitao nije samo to što ti kažeš da je on rekao, već su se tu provukle i neke druge "teze" mimo te poente koju nam ti objašnjavaš...
Old 16-04-2009, 11:10 PM   #89
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

[QUOTE=alavuk;242889]ja bi voleo da se ovaj forum jednom za svagda izbrise na jedno mesec dva , postao je ko kafana ... i to ona najgora ...

šta fali najgorim kafanama? Kafane mi diraš...Sad ću ti ja reći...
Old 16-04-2009, 11:14 PM   #90
alavuk
Pro Member

alavuk's Avatar

reci jasni , nemoj meni ...

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
alavuk is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules