|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#62 |
Pro Member
|
![]()
Ko zna za koga on radi
![]() Kontraobavestajac iz Digidesign-a ![]()
![]() |
#63 |
Pro Member
|
![]() ![]() ![]() Radim za zdrav razum i plici dzep ![]() Jedan od vecih uspeha trovanja je i to da sam uspeo drugara da ubedim da odvoji 2000 eura za Virus TI bez da ga je ikada cuo a kamoli svirao ![]() Jel neko probao update 5.1, meni se cini da optimizacija Reverence reverba i nije nesto narocita kako su oni najavili , jel i kod vas tako ?
![]() |
#64 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Drugo, u vezi rasprave i svadje, ovo nije prvi thread u kome se prica o tome (vodeni vs platiti), pricao sam generalno... Trece, ne znam odakle tebi da meni neki, bilo ciji, dijalog smeta... kako si ti dosao na ideju da ako ja hocu da uradim onako kako ja hocu i pustam druge da urade onako kako oni hoce, da to znaci da meni smeta sta se prica na forumu? Cetvrto, opet nejasno, kakve ima veze sa tobom to sto sam napisao 1 post u kojem sam izneo svoje misljenje. I za kraj, mogao bi da razmislis malo pre nego sto pocnes da izvrces tudje reci... kakve veze ima to sto mene ne dotice sta drugi rade (ovo je bitno - sta drugi rade za sebe) sa tim da li ja citam thread ili ne? ili postujem? svi mi citamo forum, imamo dijaloge, rasprave, iznosimo misljenja i na kraju svako uradi onako kako on smatra da je najbolje. Zasto mora svako ko misli drugacije da se savetuje da ne postuje... mislis li da je tvoje razmisljanje jedino ispravno i validno pa je svako drugo nepozeljno... ... da si malo bolje procitao moj prvi post bilo bi ti jasno da nikog nisam uvredio niti omalovazio njegovo misljenje nego sam samo izneo svoje... ... za razliku od mene ti si se obratio meni licno sa komentarima koji nemaju veze ni sa temom a ni sa onim sto sam ja pricao... sto si se ti javljao kad moj post nema veze sa tobom? I samo da naglasim da je ovaj post o.t. i upucen licno Moritz-u i izvinjavam se sto je doslo do bezrazloznog trovanja... Moritz, ja nemam nista protiv tebe i ne znam zasto si se nicim izazvan obratio licno meni onakvim tonom, mozda si u tom fazonu ili si samo bio trenutno nadrndan... sta god da je, nije u redu...
![]() |
![]() |
#65 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ja jesam, isto!!! Sve radi kako treba ( ne ureklo se ![]() ![]() barem meni ali su napisali sta su popravili. Pozz Denis ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Nema nekoliko funkcija koje nis dokumentirani, Naprimjer sitnice ali fale. Nemozes mejnjati fazu direkno na kanalu!!! U mixeti nemas ulazni kanala. To je ono sto mi je naj vise smetalo. A razlog da kupus manju verziju. Kako prvo imas orginal!! koji ti znaci radi kako treba i prati stanje tehnike. Moje misljene. A ako imas para za vise kupis update ![]() ![]() Pozz Denis |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Member
|
![]()
Ja sam radio godinu dana na Cubaseu 4.1 Studio i nije mi ni?ta falilo. Kupio sam ga za 250 EUR. Kad se pojavio Cubase 5, "raspi?toljio" sam se i kupio puni. Nadoplatio sam jo? 220 eura.
****** E, da. I u vezi upgradea 5.0 - >> 5.0.1. REVerence i Groove Agent rade puno, puno bolje. Prije nisam mogao upogoniti ni Groove Agent ni REVerence a da ga ne zakuca u crveno. Sad sam napravio mix sa 1XGA i 3X REV. i ASIO load se nije maknuo od 25%! |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Interesantno, ispadne da sam citao pogresan post u pogresnom threadu i da sam se obratio pogresnom coveku i da sam sve pogresno shvatio i pogresno procitao, i pogresno pogresio....ok kako god. Samo mi jedna stvar nije jasna kakvim sam se to tonom obratio tebi? Obrati paznju na boldovani deo texta, citiracu deo tvog prethodnog posta...zatim uporedi sa tonom kojim si se ti meni obratio, usput obrati paznju na odgovore na tvoja pitanja da li i ko ti izvrce reci? " Eee cudna je ta ljudska osobina da se mesa i u ono u sta ne mora da se mesa... imho... sta mene boli uvo da li neko nesto kupuje ili prodaje, ili je kupio za manje ili vise para, da li je ozbiljan ili neozbiljan itd. ja mogu da dam savet nekome ko ce poslusati ili ne, mogu da ga upozorim na nesto pa je na njemu da razmisli...isto i u obrnutom smeru... ali voditi ovakve bespredmetne rasprave o tome da li treba kupovati softver ili ne je po meni totalno suluda... ok je jednom reci svoje misljenje ali razglabati o tome iz svih mogucih uglova i jos se raspravljati ili posvadjati sa nekim... mislim... ..."
![]() |
![]() |
#70 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|