|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Super,za pocetak,takve reakcije sam i ocekivao,evo i teksta:
Vrabac Sada nek? grca ko god ima srca i voli da prca Ja vi?e neću spoznat? tu sreću naći cu radost treću Usred ljubavi Vrabac mi stade Spade bez nade (is anybody in there) Vrabac Vrabac Vrabac Vrabac (Dame i gospodo, vrabac je pao i vi?e se nikada neće vratiti) Draga, ama nek? ide bestraga, osta bez reči jer ko ti je preči nego to vrapče, sada ćevapče, klonulo kljuse, umorna raga Plači, du?o, jer sada je u?o And nevermore (kakav smor) Kakva beda, slađi od meda, sladak straga i spreda visi sad kao lu?a leda Uteha za dame, Dra?i od mame, tvog oka vid, moj nesrećni stid Vrabac Vrabac Vrabac Vrabac Gaca kroz carstvo tame i čame, eto poslednjeg ropca gre?nog mi kopca Ali mizer Katule, danas zle volje, sutra biće bolje Jer s?vatih Bejah ljubavi rob Ali ti si jedan grob! Vrabac Vrabac Vrabac Vrabac Gaj Valerije Katul ? Vrabac Izuzetno slobodan prepev sa latinskog: Andreja Vasiljević - Vasa |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|