|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ivan Lekic
|
![]()
meni se svidja .. jako uzbudljivo .. posle svega sto se inace slusa ..
podrzavam te .. slusam na kompjuterskim zvucnicima i sve mi je super .. kasnije cu da poslusam u studiju .. P.s. mislim da si potrazio komentare na pogresnoj adresi .. ovde ces da podelis istu sudbinu kao i svih koji su nekad nesto postavili .. a niko to nije uradio dvaput .. jer nije lud ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
pa nije bas tako..... ako malo razmislis..UGLAVNOM ljudi stavljaju radove tipa: "..evo ovo sam iskopao od pre dve godine....staro...sta mislite?"..ili "..bavim se muzikom 4 dana...sta mislite o ovome..?..ili "..snimano na sranje opremi..za dva sata...nema mastering i te fore..." ako je bilo 10 OK pesama za ovih nekoliko godina sto sam tu..... A da ne pricam sto NIKO ne prima kritike (lako)... Ako nece kritike - sto postavljaju stvari da se slusaju??i jel treba na svaku postavljenu "pesmu" da vicemo: "bravo!" "koma!" "ludilo!" "samo napred!" "nevidjeno..!!" itd ??? To je onda zavaravanje..svi ce da se umisle.... I mene su pljuvali (ne samo ovde)..nego ljudi koji imaju i tekako prava da pljuju...u tom trenutku ti nije svejedno...ali posle nekog vremena skapiras da su IPAK bili u pravu.... @Ivan - sta ti je ovde uzbudljivo..? pojasni malo....
![]() |
![]() |
#3 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() da se vratim .. uzbudljiva cela zamisao .. jednom recju .. dobra fora .. dobra svirka .. rekao bih prefinjeno zajebavanje .. .. kao sto mi je zanimljiva bila pesma grupe s.a.r.s Budjav lebac .. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
budjav lebac je MEGA !! nije ista kategorija.....
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Bravo..... ovo je super......meni se svidja......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
odlicno uradjeno! a sad ukusi.... neko ne moze to slusat
![]() ali u svakom slucaju odlicno! i jos si okacio i txt! ma vrh ![]()
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Odlična melodija, aran?man i produkcija, ne?to sve?e i drugačije od trenutno predvidljivih domaćih tokova... na ?alost, sve to je upropastio nepotrebno prostački tekst.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Meni je ovo odlično... Svaka čast.
Pored očiglednog uticaja Zappe, očigledniji je uticaj Mr. Bungle i Patonove idiotarije. ![]() Jedino ?to ljudi to ba? i ne vole i ne kapiraju mnogo. ![]() Jo? jednom, svaka čast! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Svaka cast,kako si skontao za mr.bungle!nisam to hteo da napisem,jer niko i ne zna za njih!ali,da,istina je da su oni mozda i vise uticali!pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Inače asocijacija je bila na egg, čim je počela pesma, čak i ars moriendi. Daleko od toga da ka?em da je klon, nije. Vrabac je čak, moj novi ringtone... ![]() Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|