|
Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken Jedan od na?ih najboljih glazbenih producenata, čovjek koji je u poslednjih 20 godina svog rada postao zaslu?an za najveći deo onog ?to se čuli od popularnih rock sastava poput Majki, Pipsa, Hladnog piva, Jinxa, Kojota, Overflowa, Zabranjenog Pu?enja, vlasnik svoje sopstvene Denyken Music podetikete, razgovara sa vama! |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
znam za ding dong
![]() hvala puno za ovo..pa kontao sam ja da je ipak bolji kondenzatorski mic za snimke, ali rekoh da pitam da znam shta i kako..da ne kupujem mic kojim cu dobiti indentichan kvalitet koji vec posedujem imash li iskustva u poredjenju ovog sa nekim behringerom b1 il b2? poshto mi rode ipak zvuchi daleko ozbiljnije od behringera pa me interesuje iz prve ruke da li neko zna josh jednom hvala |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Molim, ali oko ovog poredjenja Rode i Behringer-a ipak ti necu moci pomoci.
Vidim da se neko na forumu bavio uporednim testovima ovih mikrofona, pa chekiraj jos po neku temu... Mada, iskreno je se ne bih mnogo zamajavao Behringerovim mikrofonima ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
samo
|
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Odmah mu alergija izbije, molim admina da napravi cenzuru na riječ Behringer u Denykenovom dijelu foruma
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
He, ovo ne pitam u svoje ime, već u ime "momaka", pošto se često dešava da ljudi ne shvataju šta je predlog, a šta ironija - Behringer "da" ili Behringer "ne"?
Pozdrav
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
a) parazitiraju na radu i trudu drugih kompanija..drugim rijecima npr. ako Mackie ulozi 1 000 000 dolara u research and development nekog svog miksera ...Uli to jednostavno prekopira..promjeni redosljed i boju dugmadi na svom modelu i Mackie mu moze puhati u prkno sto bi se reklo....Uli plati 2 centa jadnom kinezu po satu i nitko sretan i zadovoljan osim njega ![]() b) ja ne znam niti jedan njihov proizvod da nekog k. vrijedi..da se bar trude kada kopiraju nekoga da to barem iskopiraju kako treba...ne oni moraju zaraditi 1:50 na svemu pa rezu sve moguce "uglove"...i sta dobiju shiti sound.. c) vrhunac prevare je bio kada sam vidio jedan njihov proizvod koji se designom i i natpisom hvalio kao "tube technology" inside..sa prednje strane panela (front) bio je otvor kroz koji se vidjela kao olfo cijev (tube iliti valve) koja svijetli..kao radi....kada se otvori taj uredjaj ima se sta vidjeti..iza cijevi (koja samo izgleda kao elektronka) je smjestena mala LEd dioda koja svijetli tako da covjek koji sa prednje strane gleda uredjaj ima osjecaj kao da cijev (tube) radi sve u sesnaest.. ![]() i reci mi da li covjek moze imati respect za takvu firmu... |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
ok ok, skapirao poentu
![]() chuo sam za taj vid prevare od strane behringera.. i josh me interesuje..da li je ovaj rode najbolji izbor u tom nekom cenovnom rangu od oko 150e? i pitanje vezano za monitore, nemam ih trenutno ali planiram uzimati neke.. da li cu ja kao pochetnik chuti razliku u zvuku od nekih 150e i od nekih 300e? poshto videh neke privlachne monitore m-audia za oko 150e..vrede li oni neshto i koliko? poshto imam emu usb 0404 i videcu da uzmem neki mic od oko 150 (mozda umesto shura) i josh monitore i da kompletiram svoj mali studio.. dakle koje monitore mi preporuchujete da to sve bude u nekom rangu sa zvuchnom i micom ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
MAO
|
![]()
ako pogledaš po forumu videćeš prilično uniformno mišljenje da monitori od 150e ne vrede te pare, niti ima smisla bacati novce. Bolje radi na HIFI zvučnicima koje imaš i koje poznaješ dok ne skupiš kintu za nešto što će ti zapravo pomoći. Ovo je inače univerzalno pravilo vezano za kupovinu opreme - ne kupuj stvari zato što imaš novca ili misliš da ti trebaju - ZNAJ da ti trebaju, i to tačno koji i tačno zašto. Sve ostalo je besmisleno.
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
usb kartica - savjet | funksoulbrother | Computer Hardware | 5 | 19-01-2009 01:45 AM |
savjet-sekvencer | vuckovic | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 19 | 15-12-2007 12:02 AM |
Vokal Mix - Savjet | Laert | Audio Produkcija - Tehnike | 32 | 02-10-2007 12:10 PM |
Molim za savjet! | playboy | DSP forum | 8 | 01-09-2007 12:49 AM |