|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ne mogu da verujem da niko ne pravi klasicne master klavijature kakva meni trebaju.... Roland je lepo krenuo sa A serijom i sad nista
postoji li neki master sa sledecim karakteristikama - dirka - poluotezana, u najgoru ruku DX7 (triton, m1, t3......) 61 ili 76 komada tasteri za program change, po mogucstvu sa najvise 2 pritiska na brojcanik, pozeljno i manje (kao kod motif, ex5, sy, s30...... 2 reda, jedan za banke, drugi za patch) bar jedan programabilan slider aftrtouch i ono sto mi je bitno (zbog cega A37 ispada iz igre)...... da mogu da globalno kontrolisem octave/transpose funkcije, npr, pri prelazu iz prog u prog da mi ostane transponovana klavijatura...... Neverovatno, ali do sad takav master nisam nasao, pa razmisljam da uzmem neku starudiju (Korg T2, nesto od SY......)..... Sta se od toga pokazalo kao solidan master?
.....Snimam sve (u)zivo ..... ![]() Last edited by OFF; 05-04-2009 at 01:50 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
CME, mislim da CME sve to moze i ima, cak i ako nadjes neki iz UF serije, pun pogodak, jeftiniji su od aktuelnih modela, podjednako dobri.
Ali mislim da ti je bolje da nadjes neki rompler, isto ces dati para a imas i romic u arsenalu ako zatreba. T3, T2, O1w (fd, pro, proX), M1, Dx7, Trinity... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ma jok.... imam CME uf5 za ispred kompa...... nema tastere za Programchange, ostalo mu je stvarno ok
.....Snimam sve (u)zivo ..... ![]() Last edited by OFF; 05-04-2009 at 11:34 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Onda neki rompler, mislim da m1 mozes da nadjes i za 100-150e, i ne vredi ni paru vise!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Gde se nalaze na UF seriji ti tasteri? I ja ih nikada nisam video pa sam zbog toga i odustao od kupovine tih mastera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
posto se ne vidi lepo potrazi sliku na guglu, ima ogromnih slika gde se sve lepo vidi... Pozz
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Ma bre, znas li ti kako je to za Live zajebano, meni treba nekad po 5, 6 farbi da promenim u pesmi..... moraju fizicki tasteri da postoje i da sluze samo za to
![]() |
#10 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
pre master, master i finalni produkt. | Bo_13 | Slobodan Milunović - Boban | 39 | 19-05-2009 09:14 AM |
Najbolji mic za GR pre??? | choi | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 12 | 03-12-2008 11:15 PM |
Master za CD i master za audio kasetu | Shady | Audio Produkcija - Tehnike | 6 | 04-05-2005 04:27 AM |