|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Problem sa ovim midi kontrolerom je taj da prilikom instalacije windows-a radi i racunar ga sam prepozna i sve je kako treba svaki sekvencer ga vidi itd.Kako vreme odmice i ja nista novo ne instaliram od vstova ili pluginova odjednom,prosto Nuendo i svi ti sekvenceri koji su prepoznavali midi klavijaturu vise je ne vide.Odem u device menager i sve lepo uredno stoji da shatro windows vidi kljavu.Ja uninstaliram kljavu ,to jest drivere i opet instaliram i opet isti problem,ne mogu svaki drugi-treci puta da instaliram windows zbog toga.Ako neko zna sta bi moglo biti neka postuje,znachilo bi mi...Unapred hvala
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
bilo bi dobro znati koju klavijaturu imas i jel si posetio m-audio-ov sajt za nove drajvere ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Uvek priključi klavijaturu u komp pre paljenja Nuenda. Ne znam ?ta je, al' i mene često zajebava moj M-Audio Radium.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
ma imam keystation 61es i uvek ga upalim pre nuenda i nece da radi,a kao pise u winu da ga vidi,a ni nuendo ni vstovi ga ne vide,instalirao sam nove drivere,opet ista prica
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
onda ti sam os ima neki problem tj probaj da skines sve audio/midi drajvere pa reinstaliraj cubase tj prvo uninstall pa reset pa instalacija ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
I mene je to j*bal* i jednostavno idem preko midi-ja u komp, jebo usb...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Ma i ja bih tako,samo jbg...skup taj midi kabl
![]() |
#8 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
verovatno misli na Y midi kabl tj joystic+midi kabl koji i jeste skuplji od ostalih , barem nekada ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Logic 8, MIDI, MIDI kanali? Pomoc | MUzzY | Audio Software | 11 | 25-05-2009 12:20 AM |
M-Audio keystation 61es problem midi kontroler | buzUki | Computer Hardware | 0 | 04-04-2009 03:05 PM |
Ako imate problem sa audio&MIDI sinhronizacijom u Cubase | Digital Cave | Audio Software | 9 | 10-03-2008 10:23 AM |