|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Junior Member
|
![]()
http://www.facebook.com/group.php?gi...44252&ref=name
Ovo je moj profil na Facebook-u.Postavio sam snimak gde pevam od Toseta - Pratim te, IAKO sam malo prehladjen pa mi je glas slabiji nego inace...Znaci na brzinu sam to snimio danas...Eto...Ali kada budem nesto od Toseta naucio na gitari sa novog albuma postavljam i na YOUTUBE 100%. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Senior Member
|
![]()
hahahaahahha
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
ne radi link
![]() daj covece postavi slobodno, evo sad cu i ja da postavim nesto svoje super je toshe za vezbanje, ajd' postavi pliz ![]()
![]() |
#24 |
Junior Member
|
![]()
Eto dokazao sam da nisam ni lazov niti sam moderator niti sta vec...Videli ste snimak...Sada je izbrisan...A postavicu opet nov za par dana...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Senior Member
|
![]()
Ni?ta nisi dokazao, jer nije bilo moguće videti snimak... Bar ja nisam mogao...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
2 X esi juli@ na jednom pc ? | loopfreak | Computer Hardware | 4 | 26-10-2009 03:46 PM |