![]() |
Sve u jednom...
Dakle,ja imam 17 godina i bavim se muzikom od 14-e godine,ali u poslednje dve godine ozbiljno sam krenuo da komponujem.
1. Pre svega ja pevam.Pevam uglavnom POP muziku,stranu,ali i domacu.Od domace sve sem "Grandovaca".To su otprilike Tose Proeski,Zeljko Joksimovic,Vlado Georgiev,Sergej Cetkovic,Oliver Dragojevic,Hari Mata Hari... 2.Pisem pesme na srpskom,spanskom i engleskom.Ukupno imam 100 pesama od kojih su:50 poezije,a ostalo na navedenim jezicima. 3.Komponujem svoje pesme.Ovo mi ide veoma lako.Melodije smisljam na hiljade nacina i to je veoma prosto,bar meni,ali imam malo vremena zbog skole.Imam 30 kompozicija. 4.Sviram gitaru.Ona mi pomaze u komponovanju i smiruje me,kao i sve ostale. -Moji uzori u pevanju su Tose Proeski i Enrique Iglesias. -Spremam pesme i za Beoviziju,tj;CILJAM NA EVROVIZIJU. -NAJVAZNIJE: Ja sam mlad i zelim da se bavim muzikom jer je ona moj zivot i ispunjava me srecom.Nemam para da platim CD i zato mi je potreban menadzer ili bilo ko,ko zeli da zaradi pare.Dakle pevam,sviram,pisem pesme na 3 jezika i komponujem...Toliko o meni. SVAKO KO JE RASPOLOZEN ZA SARADNJU SA MNOM NEKA PISE U OVOJ NA TEMI I NA PM.Pozz |
Re: Sve u jednom...
jel moguce da sam ja prvi otkrio prerusenog moderatora ili koga vec?
:shock: budite blagi ako je ovo ozbiljno |
Quote:
|
naravno da cemo biti blagi pa decko ima tek 17 godina. cuj sarke hajde postavi nam neki link da te cujemo kako pjevas i da cujemo kakve pjesme pises pa cemo ti moci bolje reci oko svega. ili jos bolje neki video sa youtube.
|
Sarke, upravo u odnosu na tvoje godine : sa takvim talentom, znanjem, knji?evnim i vokalnim mogucnostima, upravo treba da se za sljedeću godinu, prijavi? za Zvezde Granda. Ako neće? to, onda ima? na DM SAT sajtu besplatno predstavljanje autora, izvođača, ... Ne vjerujem da te neko neće zapaziti, niti dobro procijeniti koliko mo?e zaraditi na tebi.
Opet, nadam se da si, obzirom na dob, izi?ao iz faze mutiranja - pratiće te jo? bar dvije-tri godine. Ako nisi izi?ao, savjetujem te da dobro pazi? ?ta radi? sa glasnim ?icama. Pi?i pjesme, pa kad to prođe potpuno i kada bude? imao formiran glas - onda navali na sve muzičke scene ovog svijeta i ?elim ti da bude? najveći autor - izvođač sa prostora ovog ?ugavog Balkana za unazad i unaprijed po 100 godina. :) Ako je ovo fora dokonog moderatora - i njemu ?elim isto : naj-moderator na Rumskom unazad i unaprijed po 100 godina.:grin: |
Hvala svima.Nisam ja nikakav moderator,a imam profil i na MySpace-u i na Facebook-u.Ljudi,ja stvarno volim muziku i bas bi voleo kada bi mogao da pevam...Ali nemam para.Ja sam mislio da izdam CD za City Records ali je skupo.Grand mi je nekako,ne znam ni ja,nekako nije na mom nivou pesama a za taj DM SAT sam danas cuo kada sam se dopisaivao sa drugaricom preko Facebook-a...Meni bi trebao neko,neki menadzer ili tako neko ko bi me predstavljao a ja bi zaradjivao sigurno...I to je moj san...CD sa omotom i pesmama...Ali videcemo...Znam samo da necu odustati nikad.Postavicu i link sa Facebook-a gde pevam pa cete videti kako pevam i oceniti.I verujte sigurno bi napravio revoluciju sa lepotom melodija na balkanu.
Ako neko moze malo vise da mi kaze o tom DM SAT-u posto sam tek danas cuo nesto o njemu...Sta je to?Gde je?Kako to da se predstavljaju autori,spotovi i to...?Pozz svima |
Quote:
|
Ako za 3 godine ne postanes zvezda, dodji ti polupamo cvrge :grin: !!!
|
:shock:
E moj Igore... |
http://www.dmsat.tv/
Nađi : TripleMusic. I postavi tu svoju stranicu na Facebook da te vidimo i čujemo! |
All times are GMT +1. The time now is 08:09 PM. |