|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
stvar1
budjava nova generacija AKG slusalica (K271 ovde) imaju onaj autoswitch fazon koji mi je izgleda crkao. cim stavim na glavu desna slusalica se cuje a leva se upali tek posle 5-6-7 sekundi. ubedjen sam da nije do kabla po nacinu manifestovanja, da li neko zna na koji fazon fercera unutrasnji taj njihov autoswitch mehanizam j***beni ![]() stvar2 ubi me kako los tajming izmedju svega upropasti noc punu ideja inspiracija i svega. da li neko zna kako tacno da izracunam koji track delay da ukucam u abletonu kad sav midi vucem sa externog sinta a imam dodatnih par audio kanala koje ne mogu da sinhronizujem ni sa clickom ni sa tim audiom (sa externog) celu noc, umreh bracho moja. ![]() jao hvala vam ako iko ista konta, popizdeh nocas totalno ![]() MUCHOS GRACIJAAAAAAAAAAAAAAAS!!!!!! ![]() EDIT: pazi ladno sam stavio ovo u male oglase kolko sam prso ![]() a sad kontam vise nije ni noc, 1 popodne j**bote !!! ![]()
"Ako bismo ukrstili macku i coveka, to bi popravilo coveka, ali bi pokvarilo macku". (Mark Tven) honda - the power of dreams!!!! Last edited by InsaneEyes; 16-03-2009 at 12:03 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
60 : tempo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
60:tempo ??? valjda puta ne deljenje ??? :S mozda sam ja ...
elem sta cemo kad projekat ima skakanje sa tempa na tempo ? :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
evo sad nisam nista pio pa cu bolje da objasnim
![]() znaci sa midi kanala mi ide na sint, a sa sinta se ritam kroz FX vraca u kompjuter na audio kanal. ne mogu da nabodem odokativno nikako da mi taj spoljasnji drum track bude u savrsenom sinhru sa liveovim klik trekom, znaci nema sanse da ga nabodem, nevidjeno ![]() ![]() ![]() mozda se podrazumeva da ovo svako zna, pa niste skontali ![]()
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
Ustvari:
60 000 : tempo = trajanje jedne četvrtine u milisekundama. Ali čovek ima problem sa offsetom, tako da smo proma?ili temu...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Defragment: Tri nove stvari na ...! | Defragment | Promocija radova | 17 | 17-12-2004 04:36 PM |