![]() |
dve stvari me ubise nocas
stvar1
budjava nova generacija AKG slusalica (K271 ovde) imaju onaj autoswitch fazon koji mi je izgleda crkao. cim stavim na glavu desna slusalica se cuje a leva se upali tek posle 5-6-7 sekundi. ubedjen sam da nije do kabla po nacinu manifestovanja, da li neko zna na koji fazon fercera unutrasnji taj njihov autoswitch mehanizam j***beni :banghead: stvar2 ubi me kako los tajming izmedju svega upropasti noc punu ideja inspiracija i svega. da li neko zna kako tacno da izracunam koji track delay da ukucam u abletonu kad sav midi vucem sa externog sinta a imam dodatnih par audio kanala koje ne mogu da sinhronizujem ni sa clickom ni sa tim audiom (sa externog) celu noc, umreh bracho moja. :banghead: znaci kako da izracunam delay za audio kanal na koji silazi taj multikanalni komplet sa externog sinta jao hvala vam ako iko ista konta, popizdeh nocas totalno :banghead: MUCHOS GRACIJAAAAAAAAAAAAAAAS!!!!!! :banghead: EDIT: pazi ladno sam stavio ovo u male oglase kolko sam prso :banghead: a sad kontam vise nije ni noc, 1 popodne j**bote !!! :banghead: |
Re: dve stvari me ubise nocas
60 : tempo
|
60:tempo ??? valjda puta ne deljenje ??? :S mozda sam ja ...
elem sta cemo kad projekat ima skakanje sa tempa na tempo ? :] |
evo sad nisam nista pio pa cu bolje da objasnim :wink:
znaci sa midi kanala mi ide na sint, a sa sinta se ritam kroz FX vraca u kompjuter na audio kanal. ne mogu da nabodem odokativno nikako da mi taj spoljasnji drum track bude u savrsenom sinhru sa liveovim klik trekom, znaci nema sanse da ga nabodem, nevidjeno :banghead: a probao sam skoro sve u rasponu od -300 do 300 ms :banghead: http://img16.imageshack.us/img16/8660/timing.jpg mozda se podrazumeva da ovo svako zna, pa niste skontali :) |
Quote:
60 000 : tempo = trajanje jedne četvrtine u milisekundama. Ali čovek ima problem sa offsetom, tako da smo proma?ili temu... |
All times are GMT +1. The time now is 12:20 PM. |