Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 15-03-2009, 04:04 PM   #1
phil.milmax
Member

phil.milmax's Avatar

Default Re: Funk Instrumental

Quote:
eh...pa i ja ga jos uvijek "trazim".. ali, mogu ti reci da , po meni, naravno...funk miks treba da bude prljaviji i dublji...problematika koju sam ja sreo kod fanka je to sto cesto urpavo neka nesavrsenost cini taj faktor iks kojim dobijaš fank! Nekad je puno lakse iscistiti miks , nego dobiti tu neki pravu dozu prljavstine koja treba da upotpuni sliku...evo npr....u ovom slucaju mi ne ide ovaj akusticni bas sa ovim dosta svijetlim drum lupom...ja bih licno u ovom slucaju isao na diskretnije visoke i neki dublji i zatvoreniji bubanj... uz drum loop koji si koristio, ja bih prije slozio neki finger ili pick bass plus neko resko kljucanje na gitari i klavir eventualno koji svira neke ritmicne akorde..dok ovaj bas koji si ti iskoristio mene vise vuce na neki prljavi rhodes koji svira prljavi akord...u tom slucaju mi ni duvaci nebi bili tako britki, nego bi prosli kroz neki filter ili nesto slicno da dobijem fazon snimka iz 60-ih...a, trip-hip-hop punch na bubnjevima bi ipak naglasavao da je pjesma moderna...
Hvala.Ovo mi znaci.Probacu da pratim ove smernice pa cu da vidim sta ce da ispadne.Samo me interesuje predlog za neki filter ili sl. kroz koje bi ti provukao duvace.
phil.milmax is offline   Reply With Quote
Old 15-03-2009, 04:17 PM   #2
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Default Re: Funk Instrumental

pa mozes prosto upaliti bilo koji lowpass ili prosto na ekvilajzeru malo skinuti visoke,a dodati malo srednjeg basa i srednjih...takodje dobro moze da posluzi svaka tube emulacija, kao i neki od onih efekata koji prave vinyl efekat...
balthazaar is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules