|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
nisam skonto tačno šta želiš sa tim stretchingom? Definitivno možeš da selektuješ koliko god kanala i da jednim potezom sabijaš i rastegljuješ kolko god oćeš.
|
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Zaboravih , definitivno su ubacili Melodyne u C5, ono stvarno radi jako dobro.
Izmenjao sam celu pesmu ( u pitanju je bio vokal solo pevacice, dakle samo glas) do te mere da nije imala nikakve dodirne tacke s originalom a da je pri tome zvucala potpuno prirodno kao da je tako otpevano, impresivno.
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Evo sta meni smeta najvise, za sad,
Sto nemam shortcut za gain, sto nema silence dugme nego moram uvek da idem na gain i da pravim ono tisinu... Sto nemam ocitavanja na mikseru u koliko db je najveci trenutni pik koji udara, sto u edit window-u na trakama nemam neku mrezu koja mi pokazuje decibele, tako da predstavu nemam dokle ide vrh nekog peak-a... To je to za sada, sto mi se ne svidja. Prednosti: McDSP plaginovi, bomba su, znaci uz njih sto se tice eq-a i kompresije i saturacije mi nista ne treba...Routing, definitivno sjajno uradjen u odnosu na Nuendo 3...Ostale prednosti za sada ne uocavam |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Jel mozhe neko da mi da odgovor na pitanje: "Da li mi se isplati da uzmem neki interface iz Mbox serije i koristim ga sa LE-om, uz dopunjavanje sa Nuendom 3 i Fireface 400,a sve na istoj mashini,tj PC-u?
Naizmenichno-za editing i neke VST-ove Nuendo,a za mix LE? ![]() Hvala svima unapred za odgovore. |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Mislim da se veoma isplati! Znam da ce me mozda ljudi napljuvati,ali, svestan rizika, tvrdim da LE ima brutalnu farbu i da je bolja od Nuenda 3 (barem one crack verzije) i to se znacajno oseti u mix-u!
Za VST ti kazem da jedino sonnox ima iole upotrebljive vst, i uz povremene izuzetke,sve ostalo je uglavnom smece! Cak mi EQ-7 onaj obican iz LE-a 5X bolje radi od svih wavesa i sl... Odlican kompresor u LE-u,D-verb tu i tamo,ali nista manje nego neki najhvaljeniji VST-ovi... Sve u svemu,odlican izbor bi bio i neki od UAD-a jer ove karte zaista dobro rade a mogu se veoma povoljno nabaviti i to bi u kombinaciji sa LE-om radilo na veoma zavidnom nivou,ako se uzme u obzir FF400 koji je vec dokazano - odlican! U Sustini,realno ti je dovoljan M-box micro koji je izuzetno povoljan,a uz njega standardno ide originalna verzija LE-a i kazem,razmisli o UAD-u... Postoji i nova verzija Cubase-a koja isto tako ima poboljsanu farbu,ali i neke druge opcije ,koliko cujem program je sjajan,ali i logicno vise kosta... Pozdrav! |
![]() |
![]() |
#8 |
MAO
|
![]()
au jebemti
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Aj probaj ponovo, ali ovog puta bez gledanja ![]()
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
valjda sam pojasnio malo? do sad sam radio ovako recimo levi event sabijem onda mi ostane rupa izmedju......pa onda namestim da mi se kursor lepi za evente pa onda desni event povucem ka levom , on se razvuce i rupa se popuni |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
samo urbano | Mika Technika | Pricaonica | 1 | 18-07-2009 07:10 AM |
samo malko ... | Arthur | Promocija radova | 4 | 19-05-2009 07:18 AM |
samo sto nije | alavuk | Audio Software | 10 | 15-06-2007 01:59 PM |