|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
znate u cemo je fora, haj recimo ja sam dobio ovaj mixer na poklon (nov) i sad ga ne mogu ni prodati, a fol je u tome da nema tog phantoma...i sada bi ja neku kombinaciju da nadjem da iskoristim i mixetu pa ako je moguce da ukljucim majk u preamp njega u mixer i onda u zvucnu karticu...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Mo?e? da mi veruje? na reč, a i ne mora?: sve skupa je to bacanje para. Kada bude? kupio novu karticu shvatiće? koliko je ta analogna linija (Behr. mic, Behr fantom, Behr. mix) lo?a, pa će? da se kaje?. To ti je "seci u?i - krpi dupe". Uostalom, dosta sam ti ken..o, sad mora? sam da smisli? ?ta će?. Pozdrav
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Pa nema potrebe da ides iz preamp-a u mixer. Samo mozes da izgubis na kvalitetu ukoliko uzmes solidan preamp. Mixer mozes recimo da iskoristis da prikljucis monitore (zvucnike) i da ga koristis za slusalice i to ukoliko uzmes neku integrisanu karticu. Ako uzmes neki USB/FireWire interfejs koji ima izlaz za slusalice, izlaz i potenciometar za monitore, onda nema potrebe da koristis mixer uopste.
Ljudi ti daju dobre savete. Ti ako ne zelis da poslusas onda nemoj ni da trazis savete, teraj po svome i svi srecni. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
upravu ste.. nije to losa ideja da spojim slusalice odn. zvucnike na mixetu, a preko predpojacala mikrofonskog majk... a zvucnu karticu cu uzeti vjerovatno internu samo treba jos cash... a sta mislite taj preamp za neke manje pare, a da nije opet neki krs...sta bi preporucili ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pitanje | Goran | Razno | 2 | 13-07-2006 05:10 PM |
Pitanje ? | merak | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 12-04-2006 05:30 PM |