![]() |
Pitanje
imam mixetu Behringer xenyx 502 i mikrofon Behringer kondenzatorski ugl. na mojoj mixeti nema fantomskog napajanja i sad me interesuje da li bi mogao to spojiti pomocu ove sprave... CME U2MIC tehnicke specifikacije Cable-like USB audio interface provides 16-bit/48/44.1kHz CD quality A/D and D/A converters, USB 2.0 full speed transmission, pristine preamp, +48v phantom power include.
- Zero latency real-time monitoring, mini-jack stereo output. - XLR-to-USB plug-and-play. - Volume control buttons, input/output signal mute buttons, and an indication LED. - USB bus powered, 7ms input/output latency minimum. i ako da, zna li neko kolika je njegova cijena od prilike:wink: |
Re: Pitanje
Quote:
http://www.artistsystems.net/mex/kontakt.php Pozdrav P.S. jesi li skapirao koja je idealna visina tona za rap :wink:? |
Quote:
Hoće? da ti prodam nick? :p P.S. I mene interesuje, dodu?e... :D |
Quote:
Čisto htedoh da ga navedem da preformuliše prethodno pitanje koje je postavio na Forumu. Možda bi i na njega moglo da se odgovori... @mirdaa: Dobrodošao na forum. |
a postoji li mogucnost da iskorisitm i mixetu i vec navedenu spravu....jer necu baciti sad mixetu :banghead:
|
Quote:
|
pa ukljucivao sam mikrofon - dinamicki :D
al sta mislis da uzmem neko mikrofonsko pred pojacalo solidno sa phantomom i sa njim u mixetu, a iz njeg u racunar ? jer zelim da koristim ovu mixetu :shock: :cry: |
U svakoj kombinaciji ti je mixer suvisan, prodaj ga i doplati za pristojan preamp i vec si sa Golfa presao u Automobil... :wink:
|
Quote:
U svakom iole ozbiljnijem setupu neka vrsta mixera je NEOPHODNA. mixer nije potreban samo u najosnovnijoj, amatersko-hobi postavci. Nikakav ozbiljniji, pa ni manje ozbiljan rad sa audiom nije moguc samo sa racunarom, koji je prevashodno (ako je P.C. u pitanju) namenjen za Bankarsko-hotelijersko-piljarsko-apotekarske poslove, a silom prilika je postao uredjaj koji koriste i za muzicku produkciju... |
Quote:
A ti ?to mrzi? mixere i stratove, mixaj na Alfa Romeu. :p I kada ćemo da snimamo te gitare? P.S. I kupi Audi. :plazi: |
All times are GMT +1. The time now is 09:12 PM. |