|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
pitam za drugara posto je trazio savet od mene a ja se u live ozvucenje ne razumem bas..
naime nasho je neke kao polvne stare dobre proverene i tako to PEA VAY kutije... pa se misli da li je bolje da zema te ili neke Laney nove u sky music ok 200 evra komad 200w http://www.mixmusic-company.com/show_cat.php?catid=14 dakle valjau li te novije ili da juri te neke starije proslavljene... ima li neko nesto jos za preporuciti? treba da se ozvucuju na probi- gitarski garaz rok bend-i za manje svirke pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Iz tih plasticnih,dobices plasticni sound
![]() Ja bih za sebe uvek pre uzeo neke od drveta i proverene(topliji je sound) ![]() Ako su ove novije aktivni zvucnici,a nemam pojacalo,onda bih razmislio... Sve u svemu ako si u mogucnosti malo oslusni, pa uporedi,jer svako ima drugaciji ukus ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Ovo je moj setup za live
To su 4 Acoustic kutije(bas-2x500w,2x200w+jos 2 monitora plastikanera od 200w.Sinusa naravno ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
mislis iverica
![]() hm on je nasho pea vey , ma da mu kazem ja nek juri neke starije a dobre ni meni se ne dojme ove novije nesto sem jednih mackie koje sam slusao i koje kidaju...al verujem da im kida i cena... pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
...sluzhim se Peaviem monitorima vech vishe od 10 godina...nikad me nisu izneverile, they are built to last!...a plastika je fantastica...to ptice na grani znaju...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
jel stvarno zboris za plastiku da valja il je ironija?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Mogao bi Tiki The Boyler da se oglasi vele da je tata za live?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vibrator
|
![]()
recimo da je peavey impulse serija dosta hvaljena.
sad se ionako dosta toga pravi od plastike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Peavey Impulse 1012 je po meni najbolja live kutija u klasi do 500EUR!
Na prvo slušanje ima malo stušen ton. Učini ti se da fali low-enda i one fine visoke svile, ali čim krene svirka shvatiš da Impulse ima sve ono što stvarno i treba da ima. Još jedna kutija koja me je oduševila u poslednjih nekoliko mjeseci je ElectroVoice Zx3. Iako me na prvo slušanje nije kupila, u praktičnoj situaciji (2 komada u kombinaciji sa jednim Peavey Versarray 118 basom) je oduvala. Eto taman toliko više svile koja mi u nekim situacijama nedostaje na Impulsima. Doduše i cijena od 100EUR više nosi otprilike toliko. I još jedna stvar... ako baš nije nužda reci drugaru da izbjegava kutije od 200EUR. Ta ušteda ti se vrlo brzo obije o glavu! p.s. Obe kutije koje pohvalih su u plastici. Mogu samo reći da se ne treba opterećivati tehnologijom izrade kutije. Prvo poslušati... ;-)
![]() |
#10 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|