|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#19 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Po meni, bolje ti je da investira? vreme u istra?ivanje mogućnosti onoga čime trenutno raspola?e? nego u razmi?ljanje o onome ?to ti trenutno nije dostupno. Sam se sebi smejem dok ovo pi?em po?to je taj savet onako k'o iz nekih tre? novina koje nude re?enja za bolji ?ivot, ali to je ?iva istina. Ima? ispravan mikrofon i ispravan audio interfejs (UX2) - snimaj, eksperimenti?i. Ako matori ka?e da će? sa tom miksetom dobiti bolji zvuk - neka ti ka?e kod koga da je odnese? na popravku. I ko ti garantuje da će taj zvuk biti bolji? Matori? Onda on treba da plati popravku. Ne zajebavam se. Pozdrav P.S. Mastodonta priključi? tako ?to iz njegovog Line Out (mo?da se to na spravi zove i Mix Out ili Tape out) uđe? u Line In na UX2
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dobro vece svima | stefanradjen | Promocija radova | 24 | 19-07-2009 10:12 AM |
Bilo bi dobro... | Maiv | Predlozi i sugestije | 1 | 13-12-2008 05:34 PM |
Dobro do?li!! | ANITA | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 19 | 13-08-2008 01:15 PM |
Nije mi dobro... | kVu | Razno | 49 | 27-02-2008 03:15 PM |
Besplatno a dobro! | Shot | Audio Produkcija - Tehnike | 0 | 14-12-2003 03:50 AM |