|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Omfg!
|
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Ovakav Neuman, cini mi se da ima samo Perun kod nas...
![]() Mozda uskoro dobijes i vise informacija iz "prve ruke". Mislim... Ovo je pretpostavljam snimanje spota, pa verovatno nije bilo raspevavanja, tako da je i "rezultat" manje-vise ocekivan... Mnogo se price diglo oko ove pesme, a ne vidim velikih razloga. Cak nisam ni znao za ovo dok mi Deki pre neko vece nije rekao da potrazim na netu "skandal sa Karleusom". Mislim... skandal... Upalis TV, vidis njuske u predizbornoj kampanji i posle toga ti vise nista nije "skandalozno"... ![]()
#4 |
VIP Member
|
![]()
AKo mislis na U67 na kojem pjeva, ne. Ima ih vise u drzavi. Ako mislis na CMV, nisam siguran, vjerobatno ima i toga po RTS-u.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
razbudio sam se... takav talenat, takav rob svog brenda na djelu... a cini mi se kanda je cuga, zesce ili me osjecaj vara...
Last edited by Danny Lou; 27-01-2008 at 10:24 PM. |
![]() |
![]() |
#6 |
Vibrator
|
![]()
auuuu, kakav neumann, ovoj ne pomaze ni manley gold reference
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Na Neumann CMV sam mislio. Zaista mislim da ga jedino Perun ima, ali mi glupo da sada tvrdim. Oglasice se vec i on, sigurno, pa cemo znati.
#8 |
Pro Member
|
![]()
Linkovani klip je sa snimanja emisije Mile Arsic u nasem studiju. Jelena nije imala signal u sluskama, jer isti nismo pustili obzirom da nisam ni video da je snimaju u gluvoj sobi. Retardirani montazer je mogao da skine njeno skalamukanje na prazno (a ne znam ni ko bi drugi iza zatvorenih vrata u gluvoj sobi "po osecaju", bez podloge, pevao bolje) i da samo uklopi sliku u postojecu (tada vec zavrsenu) pesmu.
Toliko. Mikrofon ispred nje je malo stariji U87, U67 nam je u futroli, a pored njega je CMV563 sa M7 kapsulom na sebi i AKG 414. Koliko ih ima i ko ih ima ne znam, niti me zanima. @KVU... Ne znam sto si se shokirao toliko... Jel' to kod Abadica pocela da snima Celine Dion ili Aguilera, pa ti je ovo "chudo nevidjeno" ili je nesto drugo u pitanju...??? Ajd. |
![]() |
![]() |
#9 |
Mason
|
![]()
Za ovo bi tog Mileta trebalo da nabijes na kolac!
Kako ste dozvolili da ovo ode u javnost??? Sto taj Mile barem nije pokrio matricom ovo? Jos bolje, pustio normalnu verziju pesme? Ipak, ovo su stvari koje bi trebalo da ostanu u studiju...
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 28-01-2008 at 12:27 AM. |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
meni je ovo u svakom slucaju skandalozno, a opet s druge strane ne vidim kakve ti veze imas sa njom (osim sto ti je klijent) pa je branis ![]() hajd uzdravlje i no hard feelings! ![]() |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dobro vece svima | stefanradjen | Promocija radova | 24 | 19-07-2009 10:12 AM |
Bilo bi dobro... | Maiv | Predlozi i sugestije | 1 | 13-12-2008 05:34 PM |
Dobro do?li!! | ANITA | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 19 | 13-08-2008 01:15 PM |
Jevtino i dobro ;o) TDM i RTAS | Manley | DSP forum | 11 | 22-01-2008 08:35 AM |
Besplatno a dobro! | Shot | Audio Produkcija - Tehnike | 0 | 14-12-2003 03:50 AM |