Go Back   Rumski Forum > Audio produkcija > Gitarska Produkcija

Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 21-02-2009, 10:27 PM   #27
zlobisha
Senior Member

zlobisha's Avatar

Default Re: Kojeg ibaneza?

Dragi Muzzy, oprosti molim te, ali upravo sam pročitao gomilu gluposti sa kojim nikako ne mogu da se slo?im i ne mogu a da ne iskomentari?em iako je matora tema. Jače je od mene. Imaj na umu da nije ni?ta lično i nadam se da je to ''mlados'-ludos' ''

Quote:
Originally Posted by MUzzY View Post
Malmsteen je smarac (sad ce drvlje i kamenje)

Strat je ok polazna tacka al' mislim... dosta vise Po mom misljenju najbolja gitara za studio (ili kucno sviranje ili sta god...) mora da bude "all-around". Znaci obavezno H-S-H kombinacija. Ibanez ima dobre modele ali su skupi.
Jos uvek nisam naleteo na bolju kombinaciju od koncepta koju ima ibanez JS serije. Basswood+dimarzzio fred/pafpro(joe jos bolje)+coil splitter+ high pass filter i mozes sve da sviras i da dobijes 90% zvukova. Jedino sto je gitara manje nego sto bih voleo
Pre svega +1 za Malmsteena. A strat je obično i zavr?na tačka, na koju se nakon nekog vremena svaki gitarista vraća.
Po mom mi?ljenju ne postoji gitara koja je vi?e ''all-round'' nego strat. Mislim da bi se mnogi slo?ili sa ovim.
Odakle ti ideja da kombinacija magneta OBAVEZNO MORA DA BUDE HSH??? Za?to zaboga? Ja obo?avam singlove i lično ne volim hum u neck poziciji.
Ovo ostalo ?to se tiče 90% zvukova, ne kapiram nikako, al ajde...

Quote:
Originally Posted by MUzzY View Post
...Ovako od oka ja bih se odlucio EXR, ali nemas floyd koji je definitnivno bolji od ovog tremala.

Ovo je recimo dobar vrat...
Za?to je floyd bolji od ovog tremola? Po kojim osnovama si izveo ovaj zaključak? Ja sam npr pristalica ?to fiksiranije kobile. Iz gomile razloga.
Iz gomile očiglednih razloga...
A definicija dobrog vrata zavisi od svirača do svirača. Neko voli deblje, neko tanje, neko ovaj a neko onaj radijus, U, C, V, bla bla... Dobar je kada je kvalitetno izrađen i od kvalitetnog materijala...

http://www.myspace.com/igorsimic
zlobisha is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules