|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Vase misljenje o ovom lampasu???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
radi, naročito ako se kupi u KG povoljno
![]() Realno, best choice za duvače, solidan kao room mic, nisam ga probao na akustarama, a na vokalima je dosta taman, ali ako se istretira kako valja, daje bolje rezultate od c414gold, barem meni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Vole ga pevaci jer im da je onaj tezgaroski HiFi sound, a kasnije ako nisi malo vestiji, nista od njea u mixu...
Generalno dobar mikrofon, ali kako za sta, nije bas all round player, ali opet kazem, sve zavisi od majstora... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
RetroMan jel mozes da mi obrazlozis zasto ne hvala?Znacilo bi mi takvo misljenje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Testirao ga uz Neuman U 47, Brauner Phantom V, Peluso P12, Telefunken M16, Rode Classic II, i jos po neki. SolidTube je bio ubedljivo najlosiji na vokalu (i muskom i zenskom), visak srednjih, manjak visokih, kao da glas dolazi iz neke kutije. Na duvacima bi mogao da bude OK, ali smo probali samo na vokalima, a predpostavljam da ga za njih i ti (kao i drugi) uzimas. Pre nego sto neko primeti da je SolidTube najjeftiniji od navedenih mikrofona, da dodam da je tu bio i Audio Technica 4040 (citaj jeftin mikrofon), koji je ispao sasvim solidan (mada ocito ne u klasi sa ostalim), i ubedljivo bolji od SolidTube-a.
RM |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
ja ga imam odkad se pojavio. terao kroz razne pre-ampe (nikakva ludila) sad je na Avalonu 737Vt...iako je "lampa na lampu" radi super. Dosta su ga pozajmljivali od mene dok sam bio u Soho Studiju, i niko nije reko da mu nije valjalo...cak su ga par puta koristili zajedno sa C12 (dva rappera) i snimatelj je reko da se bas dobro drzi naspram C12.. Skoro je drug iz studija gde sam sad, probao moj Solidtube za neke foley sessione (snimao hodanje, suskanje, razbijanje stakla i sta vec) i toliko je dobro ispalo da je odma sutrdan nasao neki polovni i pazario ga!! Ja se ne razumem toliko (ovo mi je jedini mikrofon) ali meni radi...
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
RM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
elem....solid tube ume da iznenadi.....
(sergej cetkovic citava ploca 'kad ti zatreba' iskljucujuci 'pogledi u tami'....i veci deo poslednjeg albuma.....) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pa covek je pitao za Solid Tube, a ne za Brauner? ...jel tako? A i razlika u ceni je bitna....a? a kao i svi mikrofoni, mozda nece da sedne bas na svaki vokal, al' sta sad?
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
rodeK2 ili akg solidtube ili neumannTLM193 | drzox | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 48 | 11-04-2008 01:34 AM |