|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
1 glas protiv lampaskih u nizem cijenovnom rangu..
idi na electrovoice re20, senn md441, neces pozaliti.. ili u povoljnijoj varijanti- shure beta58 (svi su dinamicki) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Ja, nat?rlich
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Uh, uh... Hajde da malo ne preterujemo... Sve to stoji, prilicno upotrebljivi mikrofoni, ali nemojmo sada praviti nezdrava poredjenja...
Istina je da K2 i NTK i nisu bas skolski primeri pravih cevnih mikrofona, ali daleko od toga da su losi i neupotrebljivi, a jos dalje da je bolja kupovina Shure Beta 58... Uostalom i sama cena Rode govori o tome sta se moze ocekivati od njih, da ne pominjem da je u Mandusica Vuka svaka puiska ubojita, pa tako nekom ne vredi ni U87... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Ne ka?em ja da su K2 / NTK / SE xyz mikrofoni lo?i, samo ka?em da su... ne ba? naročito pouzdani. Cevni mikrofoni generalno nisu ba? ?kolski primeri pouzdanosti, a jeftini cevni mikrofoni su pak ?kolski primer lutrije. Samo sam to hteo reći. Pa koga zanima, neka ima i to u vidu. Pozdrav P.S. Ni ja ne bih preporučio Shure SM58 i EV RE20 kao nekakve all-round mikrofone, ali MD441 je pak "something completely different".
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
nazalost, majkovi koje sam predlozio(dinamicki) nemaju onaj fensi-?mensi nosač u obliku pauka, pa mi se cini da ih puno ljudi izbjegava zbog toga
(klijenti ocekuju "pravi studijski" majk) a sto se tice 58-ice.. ona je i razlog javljanja na temu, jer je danasnji session i zavrsen s njom, na neku glupu foru je jednostavno odgovarala situaciji (zna se to dogoditi kad je pjevac neuvjezban, a takvih situacija je oho-ho) naravno da smo poceli sa u87.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Sad je i K2 losh???
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji mikrofon za kućno snimanje klasične gitare? | silence | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 26-03-2008 03:08 PM |
Koji je najbolji live kondenzatorski Mikrofon? | mjakovetic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 22-11-2007 10:10 PM |
Koji je ovo mikrofon? | dr.Ru | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 01-11-2007 02:50 PM |