|
|||||||
| Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#171 |
|
Pro Member
|
pored delte 44 imam i maya 44 usb koja mi je prikacena za laptop tj koristim je za live nastupe
|
|
|
|
|
|
#172 |
|
Member
|
m-audio fast track ultra...imao saffire le,ali sam morao promeniti jer se mac dosta grejao, i nervirao me
.....
|
|
|
#173 |
|
Member
|
E-mu 0202 Usb...Vrhunska je za znimanje gitare i basa...
Uostalom: http://rumski.com/index.php?categoryid=39 |
|
|
|
|
|
#174 |
|
Pro Member
|
Stigao juche!!!
))http://www.presonus.com/products/Det...px?ProductID=5 PreSonus Firestudio zvuk otkida (na main out) |
|
|
|
|
|
#175 |
|
Senior Member
|
SUPER cestitam!!! Ono sto sam ja imao prilike da cujem bilo je fantasticno,jeste da je mehanika malo losija ali zato zvuk otkida,morali su da naprave neki kompromis zbog cene.Jedva cekam da cujem tvoje radove na njoj!Veliki pozdrav!! |
|
|
|
|
|
#176 |
|
Pro Member
|
Hvala Gradex
Nije losa ni mehanika u svakom slucaju bolja je od TC-jeve koja se kvari sam tako... Elem svi potovi su metalni.......i krecu se stepenasto.....prekidachi isto obecavaju..........i ne postoje dual push & rotate potovi sto znaci da ce manje da se kvare.... zapravo cela sprava je metalna .....nema plastike sem on off switcha.... bas sam zadovoljan Boze zdravlja bice i pesama pozz |
|
|
|
|
|
#177 |
|
Member
|
Do skora imao M-Audio FW 410.
Imao problema,pa kupio EMU 1820M. Sada sam miran i zadovoljan. UAD-1 Focusrite Liquid Mix 32.
|
|
|
#178 |
|
Junior Member
|
integrisana zvuchna kartaica, toliko sam zadovoljan sa njom. Nebi je mijenja nizashta na svijet!
|
|
|
|
|
|
#179 |
|
Junior Member
|
Imam Luna Scope fusion karticu i ne mogu nikako da je aktiviram
|
|
|
|
|
|
#180 |
|
Member
|
Osim t.c. electronics konnekt 24d, friški sam vlasnik i native instruments audio kontrol 1 kartice.
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|