|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 | |
MCI Master
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() podlegao sam...hahahahahahaha ajde fala bogu taj tvoj ICON i brdo plugova je legalno ![]() a ja neznam sta je ITB ... mozda.... I ja TeBe ![]() neka znam ja da je braci jako drago da se spasavaju stolovi ...daj boze da svi imali po jedan analogni pult pa makar bio ORION ![]() Last edited by roginator; 05-02-2009 at 06:33 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Mason
|
![]()
Nevoj da ga nerviraš! Kad se iznervira dobije glavobolju, pa mora da popi je ANALOGIN da bi prestala.
![]() I onako je besan jer su mu ovi iz Telecom-a odbili molbu. Tražio je da ga skinu sa digitalne telefonske centrale i opet vrate na staru, ANALOGNU centralu ![]() A na izmaku snage je, jer svaki dan protestuje u centru grada noseći transparente "Dole HD TV i ostala digitalna sranja, hoćemo svoje ANALOGNE antene i CEVNE televizore" i "Uželeli smo se ANALOGNE topline snega na TV ekranima". ![]() Sinoć sam svratio do njega da pogledamo "Matrix", ne bi li se malo oraspoložio ![]()
![]() |
#63 |
Senior Member
|
![]()
E zaboravljate da ovde postoji i pravni forum, gde se odgovara zbog digitalnih uvreda i kleveta, kao i kleveta da je analogija proslost. Zagovornici digitalije da mi odgovore zbog cega toliko dodatnih uredjaja, tape simulatora, warmer plugova, koliko se secam MCI astal sve to nema, e sad pitanje zasto nema, a zasto to treba ovoj savremenoj tehnologiji
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Pro Member
|
![]()
Deki, prvo nije lepo da se tako obracas Braci... kao starijem, uvazenom clanu foruma i nasem prijatelju iz razloga sto svaki covek moze da postane zaboravan posle visecasovnog i dugog snimanja...
![]() |
#66 |
Senior Member
|
![]()
I ja volim vas. MCI je zakon!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
MCI Master
|
![]()
evo polako popustaju leđa....
sve ?to mogu dati kao savijet buducim vlasnicima mci stolova nemojte ih nosit....platite nekaoga...brze je bolje je i zdravije je ![]() mislim da jacih bolova u leđima nikad nisam imao!! MCI uzme danak u krvi ..... ![]() nadam se jos dan dva i da sam ko nov... |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Senior Member
|
![]()
Ja kao nepopravljiv ljubitelj MCI, htedoh da cujem kako vam radi MCI koji ste rekapirali, pa ako nije problem i da okacite neki rad sa tako rekapiranog MCI lepotana, da cujemo kakav je taj sound u 21 veku,jer verujem da je dobar i da opravdava svoje ime
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
VIP Member
|
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
FAIRLIGHT u Novom Sadu u studiju "M"...i TAKTONS | Moritz | Razno | 49 | 28-11-2009 01:12 PM |
rumski na novom serveru | diviner | Obavestenja | 16 | 01-06-2009 11:15 AM |
░▒▓█SYNTHETIC Workshop 28. i 29. mart u Novom Sadu█▓▒░ | Lag | Razno | 31 | 02-04-2009 06:32 PM |
Pomoc oko nalaska stana u Novom Sadu | lesha | Pricaonica | 28 | 30-09-2008 05:00 PM |
Richard Bona u Novom Sadu | bassystem | Dragan Ivanović | 3 | 24-11-2006 11:01 AM |