|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Opominjem vas zbog besplatne reklame koju dajete pojedinim momcima sa foruma, roginator (pouzdano znam da mixas ako uopste mixas ITB-rekao mim Srce) ne zloupotrebljavaj forum nego lepo plati reklamu! Ustvari vi ste dosadni sa tim analognim praistorijskim stolovima, kome to jos treba, lepo vam je Slowstar objasnio al ne slusate iskusnog coveka!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Uf jeste, stalno zaboravljam da je tehnika u međuvremenu mnogo napredovala. A i nije ba? legalno da se krekuje i hakuje ta analogna tehnika pa da se posle prodaje k'o nova. Evo, stidim se.
![]() |
#4 | |
MCI Master
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() podlegao sam...hahahahahahaha ajde fala bogu taj tvoj ICON i brdo plugova je legalno ![]() a ja neznam sta je ITB ... mozda.... I ja TeBe ![]() neka znam ja da je braci jako drago da se spasavaju stolovi ...daj boze da svi imali po jedan analogni pult pa makar bio ORION ![]() Last edited by roginator; 05-02-2009 at 06:33 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Mason
|
![]()
Nevoj da ga nerviraš! Kad se iznervira dobije glavobolju, pa mora da popi je ANALOGIN da bi prestala.
![]() I onako je besan jer su mu ovi iz Telecom-a odbili molbu. Tražio je da ga skinu sa digitalne telefonske centrale i opet vrate na staru, ANALOGNU centralu ![]() A na izmaku snage je, jer svaki dan protestuje u centru grada noseći transparente "Dole HD TV i ostala digitalna sranja, hoćemo svoje ANALOGNE antene i CEVNE televizore" i "Uželeli smo se ANALOGNE topline snega na TV ekranima". ![]() Sinoć sam svratio do njega da pogledamo "Matrix", ne bi li se malo oraspoložio ![]()
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
E zaboravljate da ovde postoji i pravni forum, gde se odgovara zbog digitalnih uvreda i kleveta, kao i kleveta da je analogija proslost. Zagovornici digitalije da mi odgovore zbog cega toliko dodatnih uredjaja, tape simulatora, warmer plugova, koliko se secam MCI astal sve to nema, e sad pitanje zasto nema, a zasto to treba ovoj savremenoj tehnologiji
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Deki, prvo nije lepo da se tako obracas Braci... kao starijem, uvazenom clanu foruma i nasem prijatelju iz razloga sto svaki covek moze da postane zaboravan posle visecasovnog i dugog snimanja...
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
I ja volim vas. MCI je zakon!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
FAIRLIGHT u Novom Sadu u studiju "M"...i TAKTONS | Moritz | Razno | 49 | 28-11-2009 01:12 PM |
rumski na novom serveru | diviner | Obavestenja | 16 | 01-06-2009 11:15 AM |
░▒▓█SYNTHETIC Workshop 28. i 29. mart u Novom Sadu█▓▒░ | Lag | Razno | 31 | 02-04-2009 06:32 PM |
Pomoc oko nalaska stana u Novom Sadu | lesha | Pricaonica | 28 | 30-09-2008 05:00 PM |
Richard Bona u Novom Sadu | bassystem | Dragan Ivanović | 3 | 24-11-2006 11:01 AM |