|
Tutorijali Mala skola upotrebe hardvera i softvera, tehnika snimanja vokala, gitara i bubnjeva, koriscenje VST instrumenata i semplova...... forum obuhvata razlicite nivoe znanja |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Apsolutno ali apsolutno sam pristalica da se zakon mora postovati,i 100% se slazem sa leshom jer i ja imam takve probleme sa omladinom.Naravno da postoji i u ovome materijalna strana koja je kod nas od presudnog znacaja,moje je misljenje da se danas mladi edukuju ad-hock i samo putem vec sazvakane literature a da ih osnovi,zasto je nesto nastalo i kako uopste ne zanimaju.
U jednoj studiji UNESKO-a sam procitao da se nasa zemlja nalazi na poslednjem mestu u primenjenom znanju,znaci ne mislim na opste i kulturolosko,i to je stvarno tuzna cinjenica,a ovakvi forumi mislim da treba da sluze da se mi potrudimo da se takva ruzna slika o nama ispravi. I na kraju imam 55 godina ![]() ![]() p.s.Apsolutno se ne ljutim ni na koga i naprotiv volim kad se misljenja kvalitetno sukobljavaju.
Ipak je ovo nesto najbolje kod nas ![]() Last edited by AcaHari; 04-02-2009 at 01:10 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
![]() http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=26099 .... ![]() Ziv i zdrav bio! ![]() Quote:
![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#14 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Koliko frke ni zbog cega...neki bas ne znaju sta ce s vremenom...pa ja mislim da ni ljudi iz izdavacke kuce koja je izdala te knjige ne bi toliko pozrtvovano branili svoj honorar,kada bi AcaHari postavio tezgu ispred njihove prodavnice i prodavao fotokopije...i da,ok je braniti pravila foruma,ali ne preterujte sa lekcijama o moralu,pa znamo se
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
Tags |
ko kaze da se znamo! |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Savjeti za dobar mix (znanja nikad dosta) | FrankoPanko | Tutorijali | 50 | 22-01-2011 11:35 PM |
Bruce Swedien My Space | DaBear | Razno | 23 | 29-01-2008 06:31 PM |
Izbor mikrofona | cekalica | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 02-02-2006 09:42 PM |
Izbor mikrofona? | djole970 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 39 | 10-12-2004 09:39 AM |