|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Member
|
![]() Quote:
Slowstar,ma ja u sustini mislim isto kao i ti,ali prethodna dva puta kad sam se vodio tom(zdravom) logikom kupio sam fotelje koje kostaju izmedju 300 i 400 e,i menjam ih evo vec drugi put tacno na dve godine.Znaci SVI daju garanciju za fotelju 1 godinu(nema veze da li kosta 300 ili 600 e ![]() Sto se Aerona tice u Srbiji bukvalno DERU za to zadovoljstvo,tako da sam od te ideje odustao, jer necu da mi derikoze naplacuju po cenama za skorojevice i bizMismene. Ovaj put(koliko mi vreme dozvoljava)sam u temeljnijoj poteri za ozbiljnom foteljom ali nisam jos nasao neku koja mi uliva vise poverenja od prethodnih koje sam imao... Nisam bas picajzla za fotelje,samo sam se eto zainatio da vidim da li postoji trajnija fotelja a da ne kosta bas kao Stratocaster iz 79... Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Junior Member
|
![]()
Sjedio sam u nekoliko studija na VITRA YPSILON - meni cak bolji od AERON-a (mozes nasloniti glavu i u polulezecem polozaju "raditi" ...). Nije jeftina, ali je jako solidno radjena stolica ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]()
a zasto vi debelguzi se na prihvatite knjige: "Protjerajte secer"... ja vec jesam...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Junior Member
|
![]()
Od mene preporuka za fotelju koju sam uzela pre pola godine.Svaki komentar hvale je suvisan.Idite u Sindjelicevu 36 pa isprobajte sami.Firma se zove
Anaks.Evo i linka pa pogledajte sami: http://www.anaks-namestaj.com Moja je oznake Fotelja iNET.Erogonmija je do perfekcije napravljena sto mi je bilo i najbitnije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
... i koliko je to ovih nasih para... evrica? Pozz
![]() |
![]() |
#37 | |
Mason