|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
di ste...koji vst-i imaju najbolju simulaciju za tube,preamp, distortion?...fala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ne znam za najbolji, ali igrackice iz PSP mix paketa nisu lose. Razne vrste saturacija, tube simulacija......
a za preampe, probaj SIR + impuls sa nekog preampa
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Slazem se za PSP, ja taj paket volim i dan danas, sir nisam koristio nikad za te stvari, jedino za neke reverbe i takvo stogod, mada sad furam altiverb
![]() Izvinjavam se na offtopicu za reverbe Last edited by Rhino; 26-10-2006 at 04:25 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Psiho
|
![]() Quote:
Shto se same saturacije tiche i Vintage Warmer je sasvim solidan a omoguchava i odvojeno saturiranje za 3 band-a.
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
stavio bih neki dobar vst preamp-tube-diistorziju na vst instrumente-oni su najkriticniji(razliciti plugovi daju garant bolji sound nego sve u jednom).cilj mi je da zvuk vst instrumenta zvuci a la "prodigy".naravno ne isto-to je nemoguce ali neki taj fazon-zivi distorzirani masivan vibrirajuci zvuk.zadnji album "u prodidzija" krcat je takvim zvukom.fala jos jedared.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Pa za to probaj ba? namerno gitarske sprave, em ima? i puno različitih dist-ova filtera i efekata, em ima? i simulacije kutija kao dodatni filter.
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
baci neki predlog koje bi to bile varijante-sta da koristim-mislis li na hardware ili software.zbog toga me interesuje line 6 vst sprava,ako se time moze dobiti "prodigy" zvuk.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
|
![]()
Tebi treba Trash.
Preporuka Trent Reznora (Nine Inch Nails) i Prodigy-ja. Odlicni rezultati, samo ne treba biti naivan i pomisliti da naprsli zvuk stvara samo ovaj plug. Kombinuj ga. http://www.izotope.com/products/audio/trash/ Druga stvar: meni omiljeni Vectory (ne mogu da se setim kako se pise.... ![]()
![]() |
#10 | |
Psiho
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Preporuka | Goran | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 29-12-2005 11:20 AM |
Preporuka za EQ | Altek | Audio Software | 14 | 31-03-2005 01:24 PM |