|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | ||
|
Moderator
|
preko usba?
chime? nishta ne kapiram.. bez ikakvih glitcheva? Quote:
nisam neshto odushevljen alesisom kao firmom.. a bash taj zed o kom prichate mi je zapao za oko kad sam ga video na netu.. nego mi zed16 lakshe da kucam i pamtim.. ![]() btw, Vama opet eplovo bolje.. moram malo.. ![]() p.s. pitam se kakvi li su zedovi preampi i eq-ovi.. neshto se bojim.. ipak nije neka preterana kinta za sve to shto nudi.. Quote:
pozdrav svima Last edited by HeatMan; 26-01-2009 at 04:09 AM. |
||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
zed 16 samo master salje na USB a zed R16 je FW i to je druga prica, on tera 26i/O
zed serije koje nisu sa oznakom R tj nisu FW samo stereo i/o imaju preko USB-a http://www.allen-heath.com/zed/zed-22FX.asp Last edited by nav; 26-01-2009 at 04:12 AM. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
|
glupost.. sad videh taj deo o slanju preko usba..
pa ne znam dal ce 10 komada prodati tako.. a chek, fw kao moze vishe da tera? valjda je 8 kanala tu maksimum? znam po ff800.. a i ne znam nishta da ide preko 8 kanala.. inache, ja trazim neku valjanu analogniju ( ) sabirnicu.. chisto da upropastim mix sa shumom poshto nemam "vremena" nikad, jelte.. plus kao ajd ako mogu da dobijem josh i na inputima.. ne znam vishe ni shta sam hteo da kazem uopshte.. pozdrav |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
FW tera 24 kanala (provereno) a ovi iz A&H kazu 26 (nisam probao
)izbor ti je suzen na A&H iz serije R ,Mackie Onyx ili ona nova Yamaha |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Moderator
|
Quote:
ee da da da.. jes jes.. zaboravih na to.. ff800 ima fw400 kabl i prikljuchak i fw 800 prikljuchak na sebi.. bravo.. zaboravio sam.. btw, chuo sam da su onyxovi preampi transparentni do jajca.. mada se bojim da sam loshe chuo.. mada opet, realno.. toliko stvari hocu da uzmem i ne znam odakle da krenem. tako je bilo uvek, tako izgleda da ce biti i za 20 godina kad budem pretrpao studio sa opremom. (mada i sad sam realno) poz edit: za onyx mora da se uzme posebno fw i/o kartica.. smarachi..
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Junior Member
|
Quote:
ako volis malo tvrdji sound, izmedju Onyxa i A&H biraj Onyx. Last edited by nav; 26-01-2009 at 05:21 AM. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Moderator
|
tvrdji?
![]() poz btw, mogli bi da predjemo na pp da ne smaramo forum |