|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Ja sam novi na forumu i hteo bih da vas zamolim za pomoć-Prije pola godine kupio sam digidesign 002 Rack factory koji je do pre par dana radio bez problema-bez problema je očitavao pro tools Le 7,1 kjoji sam dobio uz njega -a onda
![]() Takodje me interesuje firewire konekcija, jer kada konektujem računar i D.design hardware, na back panelu gde su FireWire portovi za ulaz gori zelena led-diodica ali na front panelu gde je kontrolna diodica(1394) ne pali se! Interesuje me da li odmah nakon FireWire konekcije iz računara u D.design kontrolna lampica 1394-počinje da svetli ili tek po?to se otvori ProTools- da li mi je crkao fire Wire na digi-hardweru i da li postoji neki način ili test da proverim to? MOLIM VAS ZA SAVET I POMOĆ -JER SAM ČUO DA OVDE (NA FORUMU) IMA IZUZETNO DOBRIH LJUDI I STRUČNJAKA KOJI NESEBIČNO DAJU PRAVE I DOBRONAMERNE SAVETE I INFORMACIJE- UNAPRED HVALA SVIMA! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
dobrodošao na forum i obrati pažnju ubuduće u koju sekciju kačiš teme.
Siguran sam da će ti neko već odgovoriti, ja nemam previše iskustva sa Digi 002. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ta lampica nazad i treba da sija, a ova napred tek kad software uspostavi konekciju sa kartom, PT, ili bilo sta drugo sto je koristi...
Predpostavljam da je Windows... Deinstaliraj taj 7.1 i instaliraj opet, ako vec nemas 7.4, mada bi bilo najbolje da skines update 7.4, jer je to poslednja verzija sedmice i radila je dobro... Pitace te da li da ti obrise sve, ili samo PT, ti obrisi sve, pluginovi ce ti naravno ostati, trazice ti i dva-tri restarta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
HVALA NAJLEP?E-Sve sam to poku?ao čak sam i pozajmio od pprijatelja njegov računarkoji je puno bolji od moga (dual core)misleći da nije fire wire kartica u mom računaru neispravna .ali uvek se de?ava ista stvar-jednostavno ne mo?e da locira hardware od Di-designa - pa smo onda reinstalirali kompletan windows-ali isato - pa sam kupio novi fire wire karticu za računar ali isto-bojim se da mi nije crkao F.W. ulaz na digiju-mo?da pričam gluposti ali ja sam početnik
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Meni se desavalo isto kad sam kupio 002, jednostavno nije Windows mogao da je pronadje, ustvari kao da nije ni postojala, vratio sam je i dobio novu, ta je zaista bila pokvarena... Imas iza dva firewire porta na karti, mada verujem da si i to probao...
Pokusaj da se setis od kada ti se to desilo i sta je prethodilo tome, jesi li imao nekih drugih problema pa se to pojavilo, ili tek tako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Da li je moguće , da niko ne zna na koji se način mo?e proveriti da li je FireWire ulaz na Digi002 hardware ispravan ili ne????????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
koju verziju protoolsa imas?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
pa tome je prethodilo crkavanje jednog od 4 HD-lkojega smo zamenili i posle toga je sve radilo normalno -par dana kasnije kada sam ookušao da pokrenem Protools-desio se taj problem - u medjuvremenu je nestajalo struje 5-6 puta-ali je i posle toga radio bez problem,a...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
imam orginalnu verziju Pro Tools 7 LE
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]() ![]() ![]() I svi vi vlasnici studija,in?injeri zvuka i producenti imali ste 14 ggodina, kao ja sad-SETITE SE ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Problem sa ASIO drajverom i Firewire | th_monk80 | Computer Hardware | 1 | 10-04-2006 01:46 PM |
digidesign 882 I/O | Tiki the Boyler | DSP forum | 7 | 01-03-2005 12:58 PM |