Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 11-01-2009, 03:36 PM   #5
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Florian Schneider

Quote:
Originally Posted by alavuk View Post
@ dabear ti me bas ...

elem necu da "pruzam dokaze" nego cu samo pitati zasto ce profesorima muzike kompjuter i sekvencer da svira umesto njih ??? ja sam licno video a i na youtube-u gomilu njihovih gresaka tokom kocerata

pa njihove "lead melodijce" nije tesko svirati uzivo i oni to i rade (i grese) ali sigurno niko ne svira uzivo bas linije (kojih ima tona), polifone staccato akorde i bubnjeve ili sve sto ide ritmicki kroz celu pesmu.

kad malo izanaliziras nema tu mnogo stvari koje idu u pesmi...svako ima po nesto da udari svremena na vreme..neki sum / noize, neko radi malo na padovima a neko na melodijcama...a 85% muzike ide sa sequencera sinhronizovano na video..

pa to valjda nije toliko tesko provaliti...probaj sam da sviras neki bas uz klick ili ritam masinu 3 minuta ili 5..pa zamisli kad svi pocnu malo da se raspadaju..to bi bila havarija.

Od njih niko ni ocekuje da sviraju uzivo - masine to treba da odrade! u tome je ceo njihov koncept!!
DaBear is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules