|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Basovi na harmonici nisu nista zahtevno duboki da bi ti to pravilo problen, niti su dinamicki toliko izrazeni...
Ipak, skupi malo para i znam gde mozes za 300 eura uzeti AT 4047, to je manje-vise u pola cene... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
I ja pretpostavljam da ne bi trebalo da bude problem snimiti ih jer to ipak nije kontrabas ili bas gitara ali treba imati na umu da je najdublji ton u kontra oktavi - E kontra, a ne bih voleo da dodjem u situaciju da se ti najdublji tonovi ne cuju jasno. Mada, ne znam tacno koje su frekvencije tih tonova.
A taj AT4047 sto si spomenuo, gde ima da se kupi? Pisi na PM ako ne zelis ovde da "odajes informacije". |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Ma nije to nikakva tajna, drugar kupio, par puta ga ukljucio pa hoce da ga proda, pored gomile neke druge opreme, ako te interesuje spojicu vas pa se dogovorite, inace to je dobar mikrofon, a za taj novac je odlicna kupovina...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
Aj` posalji njegov broj telefona ili mail pa da ga kontaktiram.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
@akordeonista: Sve u svemu - ipak nemoj malu kapislu za levu ruku, ako već ima? veliku za desnu... ili im (ako je bud?et ba? toliko tesan) zameni mesta, bar će biti bolje izbalansirane... Proglasi NT2a za "levoruki" mikrofon, stavi NT5 na desnu ruku. Najva?nije je da ti bas/bariton i tenor/sopran sekcije budu međusobno usklađene, apsolutne vrednosti ionako ne postoje. Posle u miksu nemoj da pojačava? frekvencije, samo oduzimaj ono ?ta ti se čini da je vi?ak i to je to... ...mada bih se ja ipak "stisnuo" za jo? malo para i uzeo neki AT40** Ba? sam se ras..o ![]() 'Ajd uzdravlje ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ako cujete da se prodaje neki dobar mikrofon a da nije previse para javljajte. I naravno, svaka druga ideja je dobro dosla! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Inace ja snimam cesto klasicnu harmoniku sa parom Sennheisera MKH40 (video sam nedavno da ih koristi i Richard Galliano na koncertima sa bendom) vrlo sam zadovoljan i nisam primetio nesto da se basovi "dave" makar su sa malom membranom ![]() Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
A pogotovo si u pravu za stereo par - harmonika je jedan istrument, pa ga je najbolje tako i tumačiti. Nego, čini mi se da stereo par iskače iz pomenutog bud?eta... Pozdrav
![]() |
![]() |
#19 | |
Senior Member
|
![]()
Mislim da cu za koji mesec da kupim Rode K2. Znam da postoji razlika ali nadam se da ce se upariti dobro sa NT2a.
Quote:
Inace, da tebe slucajno ne zovu "Brka"... i zena ti se zove Sneza? Last edited by akordeonista; 17-02-2009 at 05:23 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Rode k2 vs NTK | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 34 | 28-03-2011 07:32 AM |
rode ntk | koca | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 12-03-2009 04:31 PM |