|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Pa evo ovako, imam u planu da snimim solo harmoniku - klasicnu muziku (Bach, Scarlatti, Kusjakov, Zolotarjov...). Naravno, to je jedan deo repertoara, a drugi bi se odnosio na lakse zanrove gde bih harmoniku uklapao sa drugim instrumentima ali to je vec manji problem posto tu mogu da snimim posebno svaku ruku.
E sad, posto imam Rode NT2a (kojim sam do sada snimao sve) trebao bi mi mikrofon kojim bih mogao da snimim levu ruku (bariton i standard basove). Znam da bi najbolje bilo da uzmem mikrofon sa velikom membranom ali sam mislio da za novac kojim trenutno raspolazem mogu da kupim bolji instrumentalni mikrofon (sa malom membranom), ali iz prethodnog Awacs-ovog odgovora proizlazi da to bas i nece ici tako - sto me vraca na mikrofon sa velikom membranom! ![]() Za koliko moze da se kupi polovan at4040 ili slican mikrofon (citaj bolji) ali da je u dobrom stanju? Last edited by akordeonista; 09-01-2009 at 05:53 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Rode k2 vs NTK | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 34 | 28-03-2011 07:32 AM |
rode ntk | koca | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 12-03-2009 04:31 PM |