|
|||||||
| Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Pro Member
|
... a zar mu treba di box ako ide preko pedale?
Pozz
|
|
|
#2 |
|
Pro Member
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Pro Member
|
... pa on rece u prvom postu da ide preko pedale ali nije rekao koje...
Pozz
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Pardon, nisam mislio da ima veze kakve su pedale. Evo ih: MXR Dime CFH, MXR Dime distortion.
|
|
|
#5 |
|
Pro Member
|
na tvom mjestu bi uzeo DI, iako su pedale jako fine
![]() pedale ti daju boju, ali u osnovi ne mjenjaju impedancu i ne pretvaraju nebalansirani signal u balansirani (line level input na tvojoj kartici) jos jedna prednost DI-a je da splita? (odvoji?) od originalnog signala u 2 nova (di+isolated) i kao takve snimas zasebno u komp; jedan dry, drugi wet , pa se naknadno ITB igras sa njima kako god okrenes, dobar DI zlata vrijedi!! sretno
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Member
|
Da me firma nije poslala u Zagreb na kurs, te?ko bih i to iskamčio iz d?epa.
Quote:
![]() Nisam mislio da zakinem na Di Box-u, samo rekoh da pitam iskusnije o mi?ljenju i za obja?njenje. U svakom slučaju, ne mo?e da ?kodi. ![]() Hvala (i na ?eljama i na informacijama) svima!
|
|
|
|
#7 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Za?to zbunjuje? čoveka? Isto va?i i za onu priču koju sam malopre pomenuo (o tome kako DI ne pretvara "linijski" signal u "mikrofonski"). @Meka: U čemu je razlika između 1010L i 1010LT? Ova prva (koju si ti naveo na početku) ne postoji na M-Audio sajtu. Ako pak ima? LT, onda ima? i mikrofonske ulaze, te bi valjalo da kad-tad skupi? pare za DI box, biće bolje, veruj mi. Pozdrav
|
|
|
|
#8 | |
|
Member
|
Quote:
E sad, moram priznati da sam totalno zbunjen. Nebalansirano na obe strane, nije impedansa u pitanju (koliko sam iz va?ih odgovora skontao), ali mi treba Di Box. Ok, znam da to treba ako ide na mic ulaz, ali mo?e li neko obrazlo?enje za?to ga tamo gurati umesto u line-in, pri čemu je "obrazlo?enje" u vidu nekog linka na howto/tutorijal/dokumentaciju, recimo, sasvim zadovoljavajuće.
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|