Quote:
Originally Posted by gorjan
postujem tvoj nacin razmisljanja, ali ovo ti je veoma hrabra izjava
moze li ovde ukratko objasnjenje, veoma me zanima?
pozdrav
|
Odgovor je vec dao:
Quote:
Ja pokušavam reći da je jedina vrijednost umjetnosti ta što je možeš doživjeti (slušati, gledati, osjetiti), te da dalje od toga nie moguće utvrditi niti jednu drugu vrstu "vrijednosti" same umjetnosti. Najviše ti vrijedi ono što je na tebe ostavilo najveći dojam, ali tu vrijednost nie moguće izraziti niti u eurima niti u broju prodanih primjeraka.
|
Quote:
Originally Posted by Eeva_r&b
Nadovezala sam se na prethodne komentare o vrednostima muzike,pominjali ste nekoliko imena i komentarisali im muziku,tako da nije bas da sam promasila temu. Btw Iva je jos uvek zensko ime (koliko ja znam) ali hvala sto si mi dodao testise,sad se vise osecam kao deo foruma.
U svakom slucaju,ne znam zasto takav frustriran odgovor,nisam htela da vredjam temu (a koja tema bese uopste?zapoceto ih je barem pet na ovom threadu) niti da bilo cije misljenje omalovalazavam,vec htedoh reci da je ovo nesto gde se ne moze doci do konkretnog zakljucka...i da je tema o kojoj se moze pisati na milion strana.
A sto se tice toga da je ovo ''tudja diskusija'',podsecam te da je ovo javni forum,ako se zelis ograditi od drugih ucesnika mozes raspravu zapoceti i na drugi nacin (privatne poruke,telefon,msn),nema potrebe da mi neljubazno govoris da me se nesto ne tice.
Bzvz...
Poz
|
Iva, ti nisi dosla na temu da raspravljas, vec da kazes da je rasprava bespotrebna i besciljna, tj. da se moze pisati na sto strana, a da se nista ne zakljuci, sto se pokazalo kao netacno.
Evo ga zakljucak, ponovo:
Quote:
Ja pokušavam reći da je jedina vrijednost umjetnosti ta što je možeš doživjeti (slušati, gledati, osjetiti), te da dalje od toga nie moguće utvrditi niti jednu drugu vrstu "vrijednosti" same umjetnosti. Najviše ti vrijedi ono što je na tebe ostavilo najveći dojam, ali tu vrijednost nie moguće izraziti niti u eurima niti u broju prodanih primjeraka.
|
Osetio sam se duznim da glumim advokata, posto je Shiva rekao dosta stvari koje bih i sam ja rekao i to ih je rekao mnogo bolje i preciznije nego sto bih ja mogao, pa je ovo mali gest zahvalnosti za sve to