Go Back   Rumski Forum > Gost Foruma > Arhiva > Goran ?impraga

Goran ?impraga Producent i clan grupe Biber razgovara sa vama ne temu produkcije. Radio vi?e godina sa Kornelijem Kova?em i na nekoliko projekata Gorana Bregovi?a. Takodje radio i sa Pavlom Aksentijevi?em, Rambom, Van Gogom, na projektima Bebi Dol, Bombaj ?tampa, Tifa, Kerber, K2, Kiki Piloti. Na velikom broju komercijalnih projekata od Hari Mata Hari, ?eljko Samard?i? pa do Seke Aleksi? ,Mitar Miri? itd. itd...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-12-2008, 07:04 AM   #18
sinisake
Junior Member

Default Re: Mala pikanterija za forumase gitarose

Quote:
Originally Posted by idekius View Post
Samo da pitam ne?to?
Hoćete i ovu temu da vučete u bezveznom pravcu, a taman je lepo krenula?
Stvarno me ne zanima ko i ?ta misli o Bori, Ceci, itd... radi se o gitarama... pojačalima itd... Imate pričaonicu za budala?tine...
Hm, da te podsetim:
Quote:
Nisu pikanterija samo gitare, već i informacija da nekada?nji mega-band, jedan od najprodavanijih na ovim prostorima, band koji je punio hale ?irom ex SFRJ, a ispred hala su se dali videti momci i devojke sa nacrtanim onim ribljm skeletićem na licu , snima CD...
Lično, Boru ne mogu da smislim zbog njegove politizacije muzike na jedan vrlo ru?an i banalan način.. ali, do albuma "Osmi nervni slom" (zaključno sa tim albumom)... hmmmm... be?e to veliki band... ba? veliki... i la?u oni koji danas pričaju da nikada nisu voleli čorbu, a pripadaju malo starijim generacijama. Svi smo mi voleli "Lutku sa naslovn strane", "Dva dinara dru?e" i glupo je to negirati... to su večite pesme i vidim da ih klinci pevaju i danas, ?to znači da su odolele zubu vremena...

Nadam se da će novi CD Čorbi vratiti barem deo popularnosti koji je imala...
I ja bih voleo da je prica ostala u okvirima ''zadate teme'', ali ni male digresije nisu za bacanje.

Interesantno je da neko ko ima preko 15-16 godina naziva one, hm... pesmice ''vecitim pesmama'', uzgred... Ali nije ni bitno, sad cu da poslusam onu distorziranu gitaru. Sam zvuk je svakako zanimljiviji i kvalitetniji od muzike, kad je Chorba u pitanju.
sinisake is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules