Quote:
Originally Posted by idekius
Samo da pitam ne?to?
Hoćete i ovu temu da vučete u bezveznom pravcu, a taman je lepo krenula?
Stvarno me ne zanima ko i ?ta misli o Bori, Ceci, itd... radi se o gitarama... pojačalima itd... Imate pričaonicu za budala?tine...
|
Hm, da te podsetim:
Quote:
Nisu pikanterija samo gitare, već i informacija da nekada?nji mega-band, jedan od najprodavanijih na ovim prostorima, band koji je punio hale ?irom ex SFRJ, a ispred hala su se dali videti momci i devojke sa nacrtanim onim ribljm skeletićem na licu , snima CD...
Lično, Boru ne mogu da smislim zbog njegove politizacije muzike na jedan vrlo ru?an i banalan način.. ali, do albuma "Osmi nervni slom" (zaključno sa tim albumom)... hmmmm... be?e to veliki band... ba? veliki... i la?u oni koji danas pričaju da nikada nisu voleli čorbu, a pripadaju malo starijim generacijama. Svi smo mi voleli "Lutku sa naslovn strane", "Dva dinara dru?e" i glupo je to negirati... to su večite pesme i vidim da ih klinci pevaju i danas, ?to znači da su odolele zubu vremena...
Nadam se da će novi CD Čorbi vratiti barem deo popularnosti koji je imala...
|
I ja bih voleo da je prica ostala u okvirima ''zadate teme'', ali ni male digresije nisu za bacanje.
Interesantno je da neko ko ima preko 15-16 godina naziva one, hm... pesmice ''vecitim pesmama'', uzgred... Ali nije ni bitno, sad cu da poslusam onu distorziranu gitaru. Sam zvuk je svakako zanimljiviji i kvalitetniji od muzike, kad je Chorba u pitanju.