|
Goran ?impraga Producent i clan grupe Biber razgovara sa vama ne temu produkcije. Radio vi?e godina sa Kornelijem Kova?em i na nekoliko projekata Gorana Bregovi?a. Takodje radio i sa Pavlom Aksentijevi?em, Rambom, Van Gogom, na projektima Bebi Dol, Bombaj ?tampa, Tifa, Kerber, K2, Kiki Piloti. Na velikom broju komercijalnih projekata od Hari Mata Hari, ?eljko Samard?i? pa do Seke Aleksi? ,Mitar Miri? itd. itd... |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pa ja lepo isteram tri optike i koristim ceo HD sistem .... Mac je upaljen , ali sluzi samo da prerutuje kanale , i onda imas sve pod rukom ..... A za psovanje te razumem ..... ![]() Inace , svaka cast na old school ... super su instrumenti , super je celo vidjenje projekta ..... jako me interesuje da cujem rezultate , jer cak onu jednu baladu sto je pustio ( nesto " od plastelina ... " ) me potseca na Corbu iz boljih dana ..... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
MOj je utisak da ove gitare zvuce zdravo, boja i sound je za moje staracke ushi, jedino da molimo Lacky-ja da nam pusti malo i bass-a i druma u edukativne svrhe naravno. Bas se radujem ovom threadu, zaista konstruktivno, i nesto se radi-pa je atmosfera ono u iscekivanju neceg dobrog. Srecan sam da vidim da nema midi varijante. Samo napred Lacky i daj nam kad imas vremena informacije.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Nece na optike 96K. Mislim broj kanala, bubanj 13 i td.
Last edited by LACKY; 12-12-2008 at 04:10 AM. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
mala pomoc | equlibrium | Computer Hardware | 3 | 19-11-2008 08:49 PM |