|
|||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#10 | |
|
moderator
|
kapiram sta si ti hteo,kapiras i ti mene odlicno,al reshse malo...sta,hoces reci da ne mozes i na tim 'lozackim' da ostavis svoj pecat?? sta, ne mozes i da se zajebavas i glupiras i da opet budes ti,i da bude dopadljivo?kad kazem 'ti',ne mislim na to da stalno budes ozbiljan i bavis se istom temom,vec vise izrazis sebe u komercijalnom zvuku,kao sto to cinis i u manje komercijalnom...
mozes ti da pricas da je to fazon ovog ili onog ko te je inspirisao - niko nece kad cuje razmisljati o tome koji je to fazon,sta si ti hteo i ko tebe inspirise...vec kako njima zvuci... ja ti iskreno kazem,kao i uvek...nemam razloga da te lazem...ovo je slabo...i za hit je slabo..skapiraces i sam to na kraju...a ti radi kako osh... mislim da je steta da sad kad imas priliku da kazes ko si i sta si,pricas isti kurac ko svi,na isti nacin..mrzi me sad pusa Quote:
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|