|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Ovo je samo za prije instalacije win-a jel? Ufff, onda nemam ni vremena ni zivaca za to trenutno....
U svakom slucaju djeluje kao zanimljiva spravica... Neka neko podijeli iskustva s nama ukoliko se ne obrise tema.
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Evo krenuh i ja u reinstalaciju sistema, pa rekoh da priupitam jos jednom posto nemam iskustva sa ovim "laksim" verzijama Win XP... Kakva su iskustva sa TinyXP-om u radu DAW-a ? Da li funkcionise mreza i net normalno ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Sta vam znaci 50 mb rama manje ili vise, kada je gigabajt memorije 10 evra?
Razumem da se to sto radite radi na starim i slabim masinama, ali na DAW? Pogasite nepotrebne servise posle instalacije (auto update, security center, zero wirelles, sys restore), ugasite teme i to je otprilike to, na 50-80 megabajta ste. Odreci se sledecih 50 posto funkcionalnosti radi 20-50 mb slobodne memorije nema nikakvog smisla.
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Ok onda, a da li SP3 ili SP2 ? Postoje li neki poznati problemi sa SP3 i DAW radom ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
Kod mene Sp3 slipstrimovan na originalni SP2 radi bez greske.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
znate sta? fuck daw edition... instalirajte sp3 i pogasite sve efekte i servise i eto ga... jedino ne znam dobar i pravi nacin da se rijesim windows programa (iexplorer, win movie maker, games i sl. shit)... pa ako neko zna a da to nije add/remove win components nek napise... tj objavi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
IExplorer nikako ne deinstalirati, nastace ogromni problemi.
Provereno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
Postji tinyxp verzija bez ie/oe/wmp, bez drivera, itd ...
![]() |
#20 |
Junior Member
|
![]()
ja sam probao dve verzije tiny rev09 (jednu cim je izasla pre 3-4 mesecaa drugu u pre mesec dana) i nisam zadovoljan jer tu verziju windovsa bukvalno "rasture" besplatni programi tipa xfire i sl. pa mi se cak desilo da nisam mogo' da rezem
prosto previse je budzena (sad ima 9 opcija pri instalaciji) i tu se nesto zapetljalo ... bolja je verzija i stabilnija rev08 (takodje sata3) mada ovih dana cu da kupim dobru zv. karticu (line6 ux2 ili emu 0404) i prvo cu da je probam na tiny 2003 serveru - najbrzem os-u koji je ikad uradjen i najstabilnijem posto sam daunloder (ecm jazz-a) i pc mi radi non-stop nema kocenja vindovsa ni posle vise dana neprekidnog rada u multiplejeru je manji ping za 15-20 ms ma jednostavno je drugaciji osecaj kad radis sa tako dobrim/stabilnim/brzim os-om ... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Download Microsoft Windows 7 Release Candidate (za D?. 1 god.) | ProkDu | Audio Software | 136 | 18-02-2010 07:18 PM |
Korg Legacy digital edition | STUDIOTON | Audio Software | 8 | 16-12-2005 07:47 PM |