|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ovaj kod mene ?ljaka bez gre?kice. To je onaj ?to sam ti rekao da uzme? od B.K.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
lesho ali da li ovo stvarno spada pod pirateriju? jer da sam 100% uvjeren da spada ne bih ni postovao ovako nesto... vjerovatno je neko uzeo program nlite i pomocu njega napravio ovu instalaciju da bi nas ostalih postedio muka... da li je taj program dozvoljen? meni licno uredno djeluje da mozes da sebi napravis instalaciju kakvu hoces, tj. da skines gomilu ms sranja koja ti ne trebaju... ako mislis da post nije ok slobodno ga obrisi, no frx
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
jos nam microsoft treba... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
To je krek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Ovo je samo za prije instalacije win-a jel? Ufff, onda nemam ni vremena ni zivaca za to trenutno....
U svakom slucaju djeluje kao zanimljiva spravica... Neka neko podijeli iskustva s nama ukoliko se ne obrise tema.
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Evo krenuh i ja u reinstalaciju sistema, pa rekoh da priupitam jos jednom posto nemam iskustva sa ovim "laksim" verzijama Win XP... Kakva su iskustva sa TinyXP-om u radu DAW-a ? Da li funkcionise mreza i net normalno ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Na njega postaviš + Tune Utilities i središ samo podizanje, iskorištenje RAM, čišćenja, dijagnostiku, sređivanje registry baze, ... Sve radi ko po loju. Last edited by alfom; 18-11-2008 at 04:30 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Download Microsoft Windows 7 Release Candidate (za D?. 1 god.) | ProkDu | Audio Software | 136 | 18-02-2010 07:18 PM |
Korg Legacy digital edition | STUDIOTON | Audio Software | 8 | 16-12-2005 07:47 PM |