|
|||||||
| Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#19 |
|
Moderator
|
Fotografije kao fotografije su odlicna informacija za one koji se mozda prvi put susrecu sa nekim tehnickim stvarima u izgradnji studija... ali...
Ne bi bilo lose, ako ti to ne predstavlja preveliki problem... da vodis neku evidenciju o utrosenim covek-satima ili covek-danima ( broj ljudi puta sat ili dan rada) na izgradnji studija ... iz faze u fazu (nije lose da to imas za ubuduce) ... a clanovima ovde bacis neke okvirne informacije o tome... kad budes spustao slike... (pa svako neka racuna prema ceni dnevnica u svom kraju) Pri tom, racunaj i vreme i trud koji su ulozili tvoji ukucani, zajedno sa tobom... iako svi to "zanemaruju"... ta aktivnost postoji i mora se uracunati... Grubi utrosak i cene materijala su takodje zanimljivi po mom misljenju .... nabavljaces ga, imaces poznat utrosak, i cene.... Jasno mi je da od tebe licno mozda trazim previse... ali mi se prichinjava da neiskusniji clanovi foruma imaju preterano optimisticku ad-hoc "viziju" o ceni izgradnje studija, ili barem ateljea.... tako da, uz prilozene fotografije, moze biti jos veoma korisnih informacija... Da budem jasan, ne zanimaju mene licno te informacije... ![]() Ako imas teskobu da iznosis te informacije javno.... razumecu. Studio je tvoj, radis/projektujes/skiciras sam za sebe, pa ti je lakse da o tome odlucujes u svoje ime. ![]() pozdrav bogi
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|