|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]() ![]() ![]() ?ta god napi?em, ljutiće? se ![]() Taj tvoj napisa toliko teksta. Kako bi to raja pjevala za njim na nekom koncertu? Ono, zna?, kad zaboravi? tekst pa pru?i? mic prema raji, ko 'oni da malo pjevaju'. ![]() Bora Čorba to isto napisa jednostavno i pjevljivo : DAN JE TMURAN, JA MAMURAN ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
shto bih se ljutio?
![]() nije ni poenta da se izvodi. mozda se uradi spot koji prati prichu.. ako se i bude ikada izvodilo, on to moze u cugu da odrepuje.. na nastupu se greshke ni primetiti nece. ovo je pesma koja je njemu lichno bitna, a i ja imam takve trenutke.. kapiram da imamo svi.. hvala na slushanju! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
VIP Member
|
![]()
ja neslusam (i ne volim) (i ne kapiram) domaci rap....tako da necu ni da komentarisem.
![]()
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
pa ne morash.
al hvala na slushanju ako si poslushao. :* |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
jes da ne volim ovakav rep, ali dora je stvar, fino odradjeno...
onaj drum, shto ti reche lepo je lego, do jaja zvuchi. druga strofa oko minut deset do jaja zvuchi pochetak i sve kul, a prva je prazna. chini mi se da njoj fali neshto da je prodrma malo. sve u svemu dobro je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]()
prvoj strofi fali energije u njegovom repovanju..
znam.. niko od repera ne voli takav rep.. pogledaj i radiviziju i serbianunderground, pun q pregleda, josh vishe skidanja pesme a niko ne komentarishe.. poz i hvala na komentaru i slushanju! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
da energija. nesam mogo da nadjem pravu rech, delom zbog toga shto najvishe pazim na matre, chak toliko i da sam zaboravio na samog repera i njegovu energiju.
pa pazi, ne verujem da niko nevoli samo je pitanje navika, navikli smo da slushamo drum i shta sad. mada posle nekih 10 slushanja ove pesme, mrzelo me da je izgasim ![]() tja ako se radi josh ovkvih stvari ima velikih shansi da se uradi neshto josh mocnije pa se dopadne raji. a to za riv i ostale gluposti na njihove komente zaboravi. samo mishljenje nekoliko ljudi moze da se poshtuje ostalo sve bagra. ![]() pozz dorcol |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
|
![]()
o tome ti i pricham..
soundless radi ol skul rep samnom sa takvim nekim izletima, i stvarima koje su hmm.. drugachije.. ima jedna rege/rep/jazz/rock pesma.. itd.. ja radim skoro ceo jazz/funk rep album, sa kojim izletom u reperima malo poznatije vode.. i tako.. bice svega... definitivno drugachije od ovoga shto vecina repera radi/slusha poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Senior Member
|
![]()
Zanimljivo.. Veoma zanimljivo.
![]() Meni se svidja.. Necu mnogo da tupim.. Zanimljiv flow, tekst takodje.. Muzika super.. Nemacki reper Curse i njegova pesma "Und was ist jetzt" u slicnom fazonu.. Klavir i gudaci.. http://www.youtube.com/watch?v=WHSiTi9pjYg Inace, mene je ova pesma odusevila mnogo puta od kad je izasla iako ne razumem skoro nista.. Super prenosi energiju koja raste kako se pesma blizi kraju. Fenomenalno ako mene pitas.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
|
![]()
imam ja jednu jaaaaaako slichnu..
bacicu ti da chujesh, sutra kad budem bio u studiju.. radjeno proshle godine... klavir, rep i gudachi.. poz i hvala na komentaru, napokon da se i reperima svidja pesma hahahhah |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Klavir | zmaj | Ogi Radivojević | 2 | 01-10-2007 10:58 PM |
Klavir i produkcija | Steka | Audio Produkcija - Tehnike | 22 | 23-09-2007 07:13 PM |