![]() |
Gitara, klavir i rep.
grupa soundless.. tachnije, jedan njihov chlan.. joxa.
ja svirao gitaru.. :) klavir i sve ostalo.. linak http://rapidshare.com/files/16845113...racks.mp3.html koga zanima oprema, gitara washburn ufff.. tamo gde sam se pohvalio stoji i model gitare. ne znam stvarno.. c451b stereo par i shure sm57 (kroz dbx 376pro) na gitari i gemini mkII (kroz dbx 376pro) na vokalu. nije neshto preterano dobar mix, al je ok.. radjeno jutros od 12 do 6am.. :) bacite utiske.. :) poz |
Re: Gitara, klavir i rep.
iskreno,meni se ovo ne svidja
mislim da treba malo glas da utisas spram gitare |
Quote:
hvala na slushanju u sv sl.. poz |
Link is down
|
joooj.. ja sam hteo na yousendit da kachim al je bio "down for maintenence"
sad cu okachim... poz btw, skinut je 10 puta a jedan komentar.. :) |
|
Ekstra Sale! Tako treba...da se rep malo produbljuje drugačijim formama ;) Super mi je sve ....mada...bratzki...ipak...trebo si diskretno barem neki beat da ide uz ovo...rep ipak ište neki beat...hehehe..a mislim da znam i šta je bila inspiracija za ovo ;)
Super sve u svemu...svaka čast... |
shta? mene podseca na neshto, al ne mogu da uperim prst.. sve tripujem da je klepton u pitanju...
edit: hvala balti.. :) tebi sam znao da ce se svideti.. nisam hteo namerno da ubacujem beat al mi je na kraju bash legao onaj drum set.. poslednja strofa.. al samo da ga bolje smixam tek sad chujem greshke |
Na R U Still down ima jedna ili dvije stvari u kojima je dominanta akusticna gitara...na to me podsjetilo....
|
ufff.. sad stvarno ne znam o chemu prichash.. :)
btw, niko vishe nishta nema da kaze? :( sale tuzan |
All times are GMT +1. The time now is 12:30 PM. |