|
|||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Banned
|
Ekstra Sale! Tako treba...da se rep malo produbljuje drugačijim formama
Super mi je sve ....mada...bratzki...ipak...trebo si diskretno barem neki beat da ide uz ovo...rep ipak ište neki beat...hehehe..a mislim da znam i šta je bila inspiracija za ovo Super sve u svemu...svaka čast... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
shta? mene podseca na neshto, al ne mogu da uperim prst.. sve tripujem da je klepton u pitanju...
edit: hvala balti.. tebi sam znao da ce se svideti.. nisam hteo namerno da ubacujem beat al mi je na kraju bash legao onaj drum set.. poslednja strofa.. al samo da ga bolje smixam tek sad chujem greshke
Last edited by HeatMan; 29-11-2008 at 05:19 PM. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
|
Na R U Still down ima jedna ili dvije stvari u kojima je dominanta akusticna gitara...na to me podsjetilo....
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
|
ufff.. sad stvarno ne znam o chemu prichash..
![]() btw, niko vishe nishta nema da kaze? ![]() sale tuzan |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Pro Member
|
?ta god napi?em, ljutiće? se Taj tvoj napisa toliko teksta. Kako bi to raja pjevala za njim na nekom koncertu? Ono, zna?, kad zaboravi? tekst pa pru?i? mic prema raji, ko 'oni da malo pjevaju'. Bora Čorba to isto napisa jednostavno i pjevljivo : DAN JE TMURAN, JA MAMURAN ...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
shto bih se ljutio?
nije ni poenta da se izvodi. mozda se uradi spot koji prati prichu.. ako se i bude ikada izvodilo, on to moze u cugu da odrepuje.. na nastupu se greshke ni primetiti nece. ovo je pesma koja je njemu lichno bitna, a i ja imam takve trenutke.. kapiram da imamo svi.. hvala na slushanju! |
|
|
|
|
|
#7 |
|
VIP Member
|
ja neslusam (i ne volim) (i ne kapiram) domaci rap....tako da necu ni da komentarisem.
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|