|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
hm... invaders je dosta cudna, ko zna kakav je ostatak albuma ali odose u buku poprilicnu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
Cuje se da je opet sve radio u Reason-u
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
preslusao sam ovu naslovnu pesmu i uopste nisam impresioniran,cak bih rekao i da je lose
![]() |
#14 |
VIP Member
|
![]()
ako je po prvom singlu sa ovog albuma i prvom singlu sa proslog - ovaj nema veze....
Prosli je imao bas super fazon!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Ma super je ovo stvar, to je i problem s muzikom u nasim krajevima, zaljepimo se jednog i nedamo se dalje. Zast bi prodigy trebali zvucati uvijek isto? Justice meets Warren suicide ili tak nest, naravno sa prepoznatljivom dozom prodigya.
![]() Last edited by Maiv; 28-11-2008 at 11:28 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
Stvar je okej. Nije neko ludilo, ali je okej.
Liam se vratio korak natrag, na teren di je nekad bio car. Doduse, u medjuvremenu se dosta toga dogodilo u muzici pa je svi gledamo/slusamo, naravno, malo drugacijim ocima/usima. Mene najvise smeta sta ovo nije pjesma nego produkcija
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Psiho
|
![]()
Ma stvar je katastrofa loša... bit će da su im počeli nešto u drogu stavljat
![]()
![]() |
#19 |
Moderator
|
![]()
Ne sviđa mi se...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
polako vidjecemo, vidjecemo... jedino da nije od silne zelje da napravi nesto novo pretjerao
![]() maiv kako smo gledali na prvi, pa na drugi, pa na treci? sve bolje od boljeg onda mali pad pa... sad cemo vidjeti... dabear hvali always outnumbered, meni licno i nije nesto sjeo, jednom sam ga preslusao i izdvojio girls i nisam ga vise slusao, nisam imao zelju, previse je bio divlji i sto se tice zvuka (totalni cyberpunk progressive)... naspram prosla dva masterpiece-a i debitantnog nije toliko razvalio... eh gdje je smack my bitch up, sta mi se svasta izdesavalo uz tu stvar sunce ti poljubim...? ![]() koja vam je najbolja njihova stvar? koja vas najbolje radi? |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
How to Sound Like - The Prodigy | Mika Technika | Produkcija Elektronske Muzike | 2 | 19-06-2009 11:01 PM |
Prodigy - Warrior's Dance - kakav RIFF!!!!!! | DaBear | Produkcija Elektronske Muzike | 46 | 21-05-2009 03:57 AM |
moog Prodigy problem | Joyba | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 22 | 15-01-2008 04:56 PM |