|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Jok, slusao sam na akg k 271, al jesam u pozadini cuo kulere, psa kako se ceska sebe kako mljackam (ovo je bilo najgore dekocentrise)i sl. Nije nesto posebno glasno bilo namesteno na minimum cujnosti, kako i pise, al realno bi ovo trebalo raditi u gluvoj sobi. Da, iskljucio sam monitor i svetlo to uvek pomaze da se covek koncentrise na zvuk jel inace odvlaci paznju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
"Realno" je ono kad sedi? u gluvoj sobi i reaguje? na bilo koji zvuk koji čuje? i pokazuje? ispitivaču u kom uhu si ga čuo, sve to ne znajući unapred da li da očekuje? 750Hz ili 9000Hz... Mada to sve skupa nema smisla. Kao ni članstvo u Mensi. Nije va?no ?ta čuje? ili koliko si pametan, nego ?ta ume? da uradi? sa tim ?to ti je na raspolaganju. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
a jel ima neki test za ushi da se vidi jel ushi mogu da prepoznaju ako je pesma ili produkcija koju smo upravo zavrslili dobra ili "hit"?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Koga briga za "hit" nek trazi taj test, ima nas koji jednostavno samo volimo muziku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
bio sam ja na pravom testu...i tamo su mi u jednoj komori pustali frekvencije sa sinta koji za to sluzi, a ja sam pritiskao dugmad...tj kad cujem ili ne cujem....prvo na jedno uvo, pa na drugo (slusalice se nose)...na jednom sam dobar, a na drugom nikakav...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Jedan moj rad! | AlmaNach | Promocija radova | 5 | 02-09-2009 02:05 PM |
Zastita usiju | Danny Lou | Razno | 6 | 12-08-2009 05:10 PM |
jos jedan..... | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 14-04-2009 05:38 PM |