|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Ukratko....evolution461c imam ga vec neko vreme i koristio sam ga uspesno.Jedno vreme ga nisam koristio i kada sam ponovo probao pre neki dan da ga koristim nece da radi ono cemu je namenjen.
Prikljucen preko USB-a. Kompjuter ga prepoznaje i daje znak da je ukljucen,ali u Nuendu ni traga ni glasa od njega. U nuendu je sve na default.Probao sam i Oxygen 8 misleci da mi je neispravna sprava,ali isti problem postoji.Karta je hdsp9632. Cime da ga bijem?Kako da ga mucim ne bi li proradio? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Probaj da ga ustekas u usb prije nego upalis nuendo, a mala je mogucnost da to nisi probao... Jedino mi to pada na pamet...
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
a da proba? ustekat MIDI Out iz controllera u MIDI In RME kartice pa prijavis RME MIDI na input kanalu MIDI tracka?
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
ovo sto je Rhino predlozio sam vec probao...
Za ovaj drugi predlog mi treba midi kabel.Kupicu ga i probacu i to,ali mi nije jasno zasto ne radi a radio je normalno preko usb-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Zajebava taj usb bez razloga. Meni se desi nekad isti taj problem pa posle proradi iz čista mira...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji MIDI kontroler? | Proton | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 20-01-2006 10:46 PM |