|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#71 |
Pro Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() da sam citao thread od pocetka znao bih da je Dado....sta ces, nema se vremena ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Moderator
|
![]()
Meni se takodje svidja kako zvuci... narocito kako je uklopljen dobos! Nisam merodavan kao vecina clanova, naravno, ali, eto, imam ja nekakav svoj ukus i misljenje... pa to i iznosim
![]() Bitch, favoriti su mi track 1. i 6. ![]() pozdrav bogi
![]() |
#73 |
Pro Member
|
![]()
Odlicno je smixano,dopada mi se, a od sada Bich-a zovemo da nam uklapa dobose.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
SuperModerator
|
![]() ![]() ![]() ![]() nema frke, samo spremite delove unapred ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
sa sakasnjenjem,pridruzujem se cestitkama,ja greskom otvorih jos jedan topic,ne videh ovaj.BRavo ! Odlicno uradjeno ! ! !
A leb i sol novi mi se ne dopada.Ne zbog Vlatka,nego eto ... ne svidja mi se,mnogo vise mi je klavijaturni nego gitarski pristup (ironija je sto sam i sam klavijaturista),a to mi se ,sto se leb i sola tice,ne dopada. Ne zalim sto sam dao pare na album,ima jedna pesma koja mi se jako svidja,sto peva dado topic,a ima i spot. A i zbog toga sto je ovo prvi album kod nas uradjen da mi se produkcija znacajno dopala.Samo napred ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
SuperModerator
|
![]()
tnx
![]() ...ima istine u puno postova u ovom threadu. Iako sam sad kao klavijaturista sa njima na turneji, licno bi najvise voleo da sam sa njima na turneji kao FOH engineer, a da je u ekipi Vlatko, Bodan, Koki, Garo. To jeste pravi Lebisol. Trenutna postava i dalje ima taj smek, prizvuk i sve to sto treba, ali steta sto neki ljudi zbog raznoraznih razloga ne zele da budu vise deo ekipe. Steta. Ali opet ja mislim da ni ovo nije lose ![]() ![]() pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ne ne,daleko od toga da je lose,sam kazes veliku istinu - glupo je ocekivati da neko bude uvek isti,da je tako,smorio bi i bog i narod.U razloge izlazenja iz bendova je uvek glupo ulaziti - ljudi imaju svoje stavove,svoje probleme,i to je sve normalno .
Ja bih svakako otisao na koncert da pogledam kako zvuci,jer verujem da je svirka odlicna.Mozda ne bih uzivao kao da sam na Oldfieldu,ali bi svakako bilo ok ![]() Drago mi je da ovaj forum ima ljude koji nesto u stvari i rade ![]() caos |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Pro Member
|
![]()
Ima ovde puuno ljudi koji nesto rade
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
SuperModerator
|
![]()
posto me vec dosta kolega sa foruma pita istu stvar - a to je setup za snimanje gitara za ovaj album, da ne moram bas svakom na PM, evo ga odje:
- Gitare ? Fender Stratocaster Jeff Beck Custom ? Fender Stratocaster Bozikov Custom (not yet registered ![]() - Amp : Masrhall JCM900 head sa onim maleckim kabinetom (2x10) (malo suste lampe na nekim pesmama, da se chut ![]() - Pedal: TC electronic Distortion - Mics : ? Neumann u87 ? Shure SM57 - Preamp: Toft Audio ATC2 - AD: 192 IO pozz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
MAO
|
![]()
jebeš maršala koji ne šušti
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |