Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   LEBISOL - novi album (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=19967)

Bitch 20-10-2007 09:39 PM

LEBISOL - novi album

...sam krenuo da snimam u studiju Hammer. Replacement za Vlatka Stefanovskog je Dimitar Bozikov (www.dimitarbozikov.com), ostatak znate, Koki, Dragoljub i Bodan... kad se vratim u NS uploadovacu fotke iz studija, a ako uspem i po koji raf mix. Miksace se ili u UK ili u NS, odlucice englezi :D

Eto. Soon to come :)

pozz

DaBear 20-10-2007 09:49 PM

Re: LEBISOL - novi album

Quote:

Originally Posted by Bitch (Post 175566)
...sam krenuo da snimam u studiju Hammer. Replacement za Vlatka Stefanovskog je Dimitar Bozikov (www.dimitarbozikov.com), ostatak znate, Koki, Garo i Bodan... kad se vratim u NS uploadovacu fotke iz studija, a ako uspem i po koji raf mix. Miksace se ili u UK ili u NS, odlucice englezi :D

Eto. Soon to come :)

pozz

Vlatko neki dan svirao u Londonu u nekom malom klubu. Nisam isao, isla moja zena, kaze udavio je sa jazz soliranjem !!

OFF 21-10-2007 02:28 AM

A sta je sa pricom da Sedlar svira umesto Vlatka?

BTW
cestitam;)

Max 21-10-2007 12:05 PM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 175568)
Vlatko neki dan svirao u Londonu u nekom malom klubu. Nisam isao, isla moja zena, kaze udavio je sa jazz soliranjem !!

kojim jazz soliranjem :confused: ???

Nisam cuo nikad Vlatka da svira nesto sto bi licilo na jazz ...... on i preko jazza svira pentatonike ...... Najlepse mi je kad svira sa Tadicem ..... tadic mnogo svasta kaze dok svira ;) :D

Pozdrav

silicon science 21-10-2007 12:28 PM

Quote:

Originally Posted by Max (Post 175629)
kojim jazz soliranjem :confused: ???

Nisam cuo nikad Vlatka da svira nesto sto bi licilo na jazz ...... on i preko

Za sve postoji prvi put

tom 21-10-2007 12:39 PM

Quote:

Originally Posted by Max (Post 175629)

Najlepse mi je kad svira sa Tadicem ..... tadic mnogo svasta kaze dok svira ;) :D

Ovo je tacno!:D :D :D

disco violence 22-10-2007 02:49 PM

Vlatko je kralj i ja mu se divim do imbecilnosti, moja jedina zamerka je sto kada svira uzivo preteruje sa ukrasima, ubi melodiju, to me uvek seti na lose harmonikase, zato imam averziju od toga.

Gmile 24-10-2007 08:45 PM

Kad sam vidio naslov, bilo mi je drago. A sad, bez Vlatka?... Nije da nesto navijam za njega, ostali su mu u najmanju ruku ravni, ali koliko ce to da bude Leb i sol bez njega? Ako se uzme uobzir i vokal... Pa neka i pentatonike, za mene je (nekad) upravo ta svirka i bila putokaz za otkrivanje Kokijevih majstorija i most za ono dalje...
Mnogi ljudi su pojam Leb i sola identifikovali sa Vlatkom. Veliki broj fanova doticnog benda ne zna ni nabrojati ostale clanove benda. No, ja ih podrzavam. Ako Vlatko nece, zasto bi oni odustali? Nikad se nisam mirio sa cinjenicom da veliki broj bendova ovisi o pojedincu...
Jedva cekam da to izadje.

stigma 25-10-2007 09:31 AM

Ma nije samo pentatonika, magistrirao je covjek i harmonic minor:D.

DADDY Z 28-10-2007 11:01 AM

ja sam takođe skeptičan po pitanju uspeha grupe bez njenog frontmena...

All times are GMT +1. The time now is 11:51 PM.