![]() |
LEBISOL - novi album
...sam krenuo da snimam u studiju Hammer. Replacement za Vlatka Stefanovskog je Dimitar Bozikov (www.dimitarbozikov.com), ostatak znate, Koki, Dragoljub i Bodan... kad se vratim u NS uploadovacu fotke iz studija, a ako uspem i po koji raf mix. Miksace se ili u UK ili u NS, odlucice englezi :D
Eto. Soon to come :) pozz |
Re: LEBISOL - novi album
Quote:
|
A sta je sa pricom da Sedlar svira umesto Vlatka?
BTW cestitam;) |
Quote:
Nisam cuo nikad Vlatka da svira nesto sto bi licilo na jazz ...... on i preko jazza svira pentatonike ...... Najlepse mi je kad svira sa Tadicem ..... tadic mnogo svasta kaze dok svira ;) :D Pozdrav |
Quote:
|
Quote:
Ovo je tacno!:D :D :D |
Vlatko je kralj i ja mu se divim do imbecilnosti, moja jedina zamerka je sto kada svira uzivo preteruje sa ukrasima, ubi melodiju, to me uvek seti na lose harmonikase, zato imam averziju od toga.
|
Kad sam vidio naslov, bilo mi je drago. A sad, bez Vlatka?... Nije da nesto navijam za njega, ostali su mu u najmanju ruku ravni, ali koliko ce to da bude Leb i sol bez njega? Ako se uzme uobzir i vokal... Pa neka i pentatonike, za mene je (nekad) upravo ta svirka i bila putokaz za otkrivanje Kokijevih majstorija i most za ono dalje...
Mnogi ljudi su pojam Leb i sola identifikovali sa Vlatkom. Veliki broj fanova doticnog benda ne zna ni nabrojati ostale clanove benda. No, ja ih podrzavam. Ako Vlatko nece, zasto bi oni odustali? Nikad se nisam mirio sa cinjenicom da veliki broj bendova ovisi o pojedincu... Jedva cekam da to izadje. |
Ma nije samo pentatonika, magistrirao je covjek i harmonic minor:D.
|
ja sam takođe skeptičan po pitanju uspeha grupe bez njenog frontmena...
|
All times are GMT +1. The time now is 11:51 PM. |