Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 10-11-2008, 07:25 AM   #71
nixylive
Member

nixylive's Avatar

Default Re: Jmj U Bg!

Quote:
Originally Posted by milos View Post
Brale ja poklonio drugu i njegovoj zeni 2 karte parter gold i nisu otisli...
Haha, ja sam tu sedeo Imao sam za M 11 i M 12, to mi bilo malo koso, pa sam presao red iza u N8 i N9. Jel te karte bile u pitanju
Old 10-11-2008, 07:27 AM   #72
nixylive
Member

nixylive's Avatar

Quote:
Originally Posted by fischek View Post
malo jeftino izgledaju, ali sad mogu se opustim

Ja sam ladno bio dva reda iza tebe Nisam na ovom forumu bio dve godine, a hteo sam da svratim par ana pred koncert da vidim ko sve ide, al mi djavo nije dao i propustio sam slikanje sa Zarom i upoznavanje. Vojin Sarcevic je izgleda nesto organizovao sa fan klubom. Btw. video sam ga u Areni, tj. on je mene prepoznao. Zadnji put sam ga video sa bradom, pa me malo zbunio u pocetku.

E, da. Kad je prolazio kroz publiku, uspeo sam da mu ugrabim ruku i da kazem, rukujem se s njim Kad sam video da se pozdravlja sa ljudima, izleteo sam iz sredine reda, pogazio pola ljudi i stigao na vreme, izasao sam do pola prolaza i nije mogao, a da ne pruzi ruku

Quote:
Originally Posted by milos View Post
Da , slazem se sa Fischekom u vezi Liberationa i Theremina...
Ne znam sta mu bi da se tako izivljava
Najjaci mi bio onaj lik sto se na pocetku koncerta tamo negde levo na tribinama posteno proderao
Taj lik je sedeo iza mene i drao se kao manijak sve vreme. Najbolje je bilo kad se izdrao, a ono bila tisina. Zar je sigurno pomislio, Boze, budala. U svakoj masi ima po jedna, ali lik je stvarno otkacen. Ili je bio veseo ili zivotinjski raspolozen. Pio je samo pivo, cudno da pivo tako razdrazljivo utice na neke ))

Last edited by nixylive; 10-11-2008 at 07:34 AM.
nixylive is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2008, 08:20 AM   #73
fischek
Senior Member

fischek's Avatar

Quote:
Originally Posted by nixylive View Post
Ja sam ladno bio dva reda iza tebe
pa, sto se ne javi covece salim se, trebalo je mozda malo bolje da se organizujemo pa da se nadjemo kod "rumski" pulta u Areni, al' sta ces...

Quote:
i propustio sam slikanje sa Zarom i upoznavanje. Vojin Sarcevic je izgleda nesto organizovao sa fan klubom. Btw. video sam ga u Areni, tj. on je mene prepoznao. Zadnji put sam ga video sa bradom, pa me malo zbunio u pocetku.
jeste, uhapsio ga je posle koncerta...imas klip u nekom od prethodnih postova ili pogledaj ovden
fischek is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2008, 08:32 AM   #74
nixylive
Member

nixylive's Avatar

Ma znam, video sam malopre na youtube-u. Trazio sam a vidim sta su drugi snimali, kad ono, Vojin i ostali clanovi kluba.

Ma ok, vazno da sam bio na koncertu i da sam se pozdravio sa njim Ali, bilo bi mnogo bolje da sam se i slikao sa njim. Evo gledam na Rumski, nigde se nije pisalo o zajednickom odlasku i startovanju Zara pre ili posle koncerta, tako da, i da sam se raspitivao, verovatno ne bih nista saznao vezano za to.

Mada me Vojin video u areni, ali mi nista nije najavio, verovatno ni oni nisu znali da ce uspeti da ga navataju posle koncerta.

Sklopicu jedan poduzi video od snimaka koje imam pa cu da stavim na youtube i postujem link. Razmisljao sam da uklopim i tudje snimke, ali me mrzi to da radim, bar ovih dana...

Pozdrav.

P.S. Upravo sam ovo pronasao http://www.youtube.com/watch?v=4B5w1...eature=channel

Lepo zvuci, kao i uvek Chronologie 6 mi je njegova omiljena pesma.
Old 10-11-2008, 09:21 AM   #75
milos
Pro Member

milos's Avatar

Quote:
Haha, ja sam tu sedeo Imao sam za M 11 i M 12, to mi bilo malo koso, pa sam presao red iza u N8 i N9. Jel te karte bile u pitanju
Ma moguce, ne znam - kada ga vidim pitacu ga...
milos is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2008, 09:46 AM   #76
alavuk
Pro Member

alavuk's Avatar

Quote:
Originally Posted by slowstar View Post
Alo, Alavuce!!!
Ipak te molim, malo razmisli pre nego li izbacis takvu konstataciju, za Kraftwerk ne znam, svako ima pravo na svoje misljenje, ali nemoj Vangelisa molim te da uzimas u obzir za poredjenje ni u sali, tu je debela razlika u klasi. Postujem JMJ-a veoma, mnogo je doneo tokom svog rada (na pocetku) ali Vangelis je za njega kombinacija
Mozarta, Wagnera i Gustava Mahlera... U odnosu na Vangelisa, Jare je decija muzika, ali dostojna postovanja, voljenja i divljenja zbog svezine i pristupa.
Vangelisov koncert u Sava Centru je ono sto bih voleo da vidim i cujem, sa simfonijskim orkestrom i horom, naravno, a i ucinicu sve sto je u mojoj moci (znaci ne mnogo, nazalost) da do tog koncerta dodje, iako je, kako cujem jedno tri puta skuplji i tezi za realizaciju od JMJ.
Pozdrav, zdravlje i sreca svima!!!
dobro bre cika slobo to sam napisao u afektu , kao sto rece babic , drago mi je da sam ga video dok sam ziv , postujem i jmj-a vangelisa i kraftwerk , bas me je dosta ljudi pitalo , dal' je bio bolji od kraftwerka , moj odgovor je da ne mogu da se porede , tako da je to moje misljenje o jmj/vangelis/kraftwerk trouglu .

a sto se tice koncerta vangelisa zeleo bi da ga cujem na uscu tj na bini napravljena izmedju velikog ratnog ostrva, novog beograda i kalemegdana , pa da bude bal na vodi !

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
alavuk is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2008, 01:06 PM   #77
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Quote:
Originally Posted by alavuk View Post
a sto se tice koncerta vangelisa zeleo bi da ga cujem na uscu tj na bini napravljena izmedju velikog ratnog ostrva, novog beograda i kalemegdana , pa da bude bal na vodi !
Bolje bi bilo kod nas u N.S na tvrdjavi gore, itd
silicon science is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2008, 03:17 PM   #78
alavuk
Pro Member

alavuk's Avatar

ma vazi , onda jos bolja varijanta je kula sibinjanin janka tj gardoska kula pa tu ima jedan amfiteatar ... :P

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
alavuk is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2008, 05:41 PM   #79
nixylive
Member

nixylive's Avatar

Ma ne, nego na duginom mostu )) pa da skoci u Dunav
Old 10-11-2008, 05:57 PM   #80
milos
Pro Member

milos's Avatar

Vangelis je i sam izjavio da ne voli da promovise albume i sto se toga tice cista je suprotnost Jarreu ...
milos is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules